Stigla nam je prava, maglovita jesen koja nas svako jutro mami da ostanemo ušuškane pod dekicom uz dobru knjigu ili jutarnji program na TV-u.

No, preko tjedna nas obaveze, bile one poslovne ili obiteljske, vrlo brzo udalje od takvih maštarija.

Međutim, vikend je idealno vrijeme za jedan takav savršeni scenarij, a cijela priča bit će potpuna sa šalicom svježe skuhane kave u ruci.

Sve će postati još i bolje ako je ta kava u šalici koja izgleda jednostavno fantastično.

Jedna takva fantastična šalica koja će vam uljepšati jutra pod dekicom je i - kraljevska šalica. I kad kažemo kraljevska mislimo to doslovno, jer osim što vam poručuje da ste kraljica svega dolazi u kompletu s krunom koja služi kao poklopac.

Ova proculanska šalica prodaje se na stranici cocoamade.com po cijeni od 21 dolar (oko 137 kuna), a uz nju osim poklopca u obliku krune dolazi i žličica za miješanje zlatne boje.

Sve to čini ju i savršenim poklonom za vašu mamu, sestru, prijateljicu... svaku onu ženu u vašem životu koju smatrate kraljicom.

Šalicu s krunom, bez žličice, po cijeni od 99,99 kuna možete kupiti i u trgovini Home Sweet Home.

A sada je vrijeme je da sve ono o čemu ste cijeli tjedan sanjale postane stvarnost. Kava i topla dekica čekaju svoju kraljicu.

Mazne i udobne: Šest dekica zbog kojih još više obožavamo vikende Queens Desires deka, 590 kn Vivre pletena deka s krznenim detaljima, 495 kuna H&M Home deka, 49,99 eura +2 IKEA pletena deka, 299 kn

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju