Salma Hayek došla je na meksičku premijeru filma 'The Prophet'. Ovaj put nije sudjelovala u stvaranju filma kao glumica nego kao producentica. Prelijepa 49-godišnjakinja bila je odjevena u haljinu nespretne duljina koja ju vizualno skratila

Salma Hayek došla je na premijeru filma 'The Prophet' odjevena u haljinu modne kuće Bottega Veneta koju je kombinirala s Giambattista Valli sandalama.

Haljina je vrlo jednostavna i lijepa, ali ipak i malo nespretna za glumicu koja je visoka 155 centimetara. Naime, glumica je odabrala model midi duljine koji seže do gležnjeva, a upravo se ta duljina ne preporuča niskim ženama jer ih dodatno 'reže' i vizualno čini još nižima.

Haljine ili suknje koje sežu do koljena ili iznad njih idealan su izbor za njih, a upravo je takav model Salma nosila samo nekoliko sati prije tijekom službenog poziranja fotografima i na prvu je vidljivo kako joj bolje pristaje.

U galeriji pogledajte još 'pravih' i 'krivih' izdanja Salme Hayek, a ovdje pronađite trikove za dodavanje centimetara figuri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju