Salma Hayek uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima. Tako je bilo i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild (SAG) u Santa Monici u Kaliforniji.

Galerija Salma Hayek na dodjeli nagrada SAG 2022. godine - 4 Salma Hayek na dodjeli nagrada SAG 2022. godine - 5 Salma Hayek na dodjeli nagrada SAG 2022. godine - 6 +2 Guccijeva haljina je napravljena po mjeri te kako bi istaknula figuru Salme Hayek

Salma Hayek došla je na dodjelu nagrada SAG s ekipom filma "Dinastija Gucci" redatelja Ridleya Scotta, koja je bila nominirana u kategoriji za izvanrednu glumačku postavu, a u kojem je tumačila Pinu Auriemmu.

Ne čudi stoga što je za pojavljivanje na prestižnoj dodjeli glumačke nagrade odabrala haljinu upravo ove talijanske modne kuće, koju i inače rado nosi na crvenim tepisima.

Salma Hayek na dodjeli nagrada SAG 2022. godine - 1 Guccijeva haljina je napravljena po mjeri te kako bi istaknula figuru Salme Hayek (Foto: Profimedia)

55-godišnja meksička glumica blistala je u koraljnoj večernjoj haljini od satena s halter-ovratnikom i plaštem, koja je bila napravljena po mjeri te je naglasila njezine ženstvene adute.

Dugi porub Guccijeve večernje haljine skrivao je pak srebrne sandale s debelom platformom i vrtoglavom potpeticom, u kakvima se znaju kretati samo najveće ljubiteljice štikli.

Salma Hayek na dodjeli nagrada SAG 2022. godine - 6 Sandale s vrtoglavom potpeticom i platformom koje je nosila Salma Hayek (Foto: Profimedia)

Sa 157 centimetara visine Salma Hayek je navikla na vrtoglave potpetice – i na filmu i na crvenim tepisima.

Naljepše haljine s dodjele SAG nagrada 10 slavnih dama koje su nosile najljepše haljine na crvenom tepihu nagrada SAG ove godine

Slavna glumica izdanje je zaokružila prozirnim rukavicama koje su dopirale do iznad laktova te s nekoliko upečatljivih komada nakita.

Salma Hayek na dodjeli nagrada SAG 2022. godine - 2 U rijetkim trenucima Salma je razotkrila vrtoglave potpetice (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju