Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds u Rovinju nastavljaju snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard". Na posljednjem setu Salma se pojavila u vrlo atraktivnom izdanju noseći crni kombinezon od PVC-a.

Galerija Salma Hayek u PVC kombinezonu na setu filma \'The Hitman\'s Wife\'s Bodyguard\' koji se snima u Rovinju - 4 Salma Hayek u PVC kombinezonu na setu filma \'The Hitman\'s Wife\'s Bodyguard\' koji se snima u Rovinju - 5 Salma Hayek u PVC kombinezonu na setu filma \'The Hitman\'s Wife\'s Bodyguard\' koji se snima u Rovinju - 3 +3 Salma Hayek u PVC kombinezonu na setu filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' koji se snima u Rovinju  

Gledajući Salmu Hayek kako izgleda u uskom kombinezonu s efektom mokroga sjaja, slavnoj glumici zaista nitko ne bi dao 52 godine. Salma i njezini kolege ovih su dana glavna tema u Rovinju, a nakon ovakva atraktivnog odjevnog izdanja o prelijepoj crnki još će se više pričati.

Gledajući Salmu Hayek kako izgleda u uskom kombinezonu s efektom mokroga sjaja, slavnoj glumici zaista nitko ne bi dao 52 godine

Crni kombinezon od PVC-a koji s prednje strane ima metalni patentni zatvarač otkrio je raskošan dekolte glumačke zvijezde, a njezina figura izgledala je izduženije zahvaljujući dugačkim nogavicama trapez-kroja i visokim potpeticama.

Salma Hayek Salma Hayek: Dokaz da i niske žene mogu izgledati sjajno u "nepopularnim" trapericama

Salma Hayek na dodjeli nagrada Globe De Cristal u Parizu - 2 Salma Hayek: Izdanje koje ljepotici neki neće oprostiti

Za potrebe snimanja Salma je svoju crnu kosu sakrila ispod dodatka koji nalikuje najlonskoj čarapi.

Salma Hayek u PVC kombinezonu na setu filma \'The Hitman\'s Wife\'s Bodyguard\' koji se snima u Rovinju - 5 Salma Hayek u PVC kombinezonu na setu filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' koji se snima u Rovinju (Foto: Profimedia, Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju