U New Yorku se jučer održala premijera filma Mačak u čizmama: Posljednja želja. Premijera je okupila brojna poznata lica koja su radila na najnovijoj adaptaciji najdraže nam priče Charlesa Perraulta.

Galerija Salma Hayek u baby plavoj haljini na premijeri filma Mačak u Čizmama - 2 Salma Hayek u baby plavoj haljini na premijeri filma Mačak u Čizmama - 5 Salma Hayek u baby plavoj haljini na premijeri filma Mačak u Čizmama - 4 +1 Salma Hayek u baby plavoj haljini na premijeri filma Mačak u Čizmama

Najnovijem Mačku u čizmama glas je posudio poznati holivudski šarmer Antonio Banderas, koji je imao najljepšu pratnju na cijelom događaju. Glumcu se pridružila uvijek besprijekorna Salma Hayek, čiji se glas odlično uklopio u lik Kitty Meke Šape, najveće simpatije Mačka u čizmama.

Salma Hayek izgledala je zanosno u maksi haljini baby plave boje. Gornji dio haljine poseban je po prozirnom korzetu koji je naglasio glumičinu figuru pješčanog sata, a donji dio haljine stvarao je dojam princeze na dvorskom balu.

Salma Hayek u baby plavoj haljini na premijeri filma Mačak u Čizmama - 4 Salma Hayek u baby plavoj haljini na premijeri filma Mačak u Čizmama (Foto: Profimedia)

Posebno su efektne bile srebrne aplikacije na gornjem dijelu haljine te kratki prozirni rukavi koji su padali preko ramena. Boja, detalji na haljini, ali i graciozni stav Salme Hayek podsjetili su nas na trenutak na Pepeljugu, omiljenu Disneyjevu princezu koja je poznata baš po svojoj baby plavoj haljini.

Poznata glumica ljepotu je naglasila laganim, gotovo neprimjetnim make-upom, a decentni modni dodaci upotpunili su lepršavi dojam Pepeljuge.

Ni zgodni glumac španjolskih korijena nije razočarao svojim modnim odabirom. Banderas je za tu priliku odjenuo baš efektnu tamnoplavu motorističku jaknu, ispod koje se nazirala dolčevita u bordo boji. 

Salma Hayek: Haljina zbog koje su sve oči gledale u zanosnu glumicu Salma Hayek na gala događanju LACMA u zavodljivoj haljini modne kuće Gucci - 5 Salma Hayek na gala događanju LACMA u zavodljivoj haljini modne kuće Gucci - 1 Salma Hayek na gala događanju LACMA u zavodljivoj haljini modne kuće Gucci - 2 +4 Salma Hayek na gala događanju LACMA u zavodljivoj haljini modne kuće Gucci - 4

Banderas i Hayek dugogodišnji su prijatelji i kolege, a ovo je bila još jedna prilika u kojoj su nam pokazali da je njihov šarm bezvremenski.

Salma Hayek u baby plavoj haljini na premijeri filma Mačak u Čizmama - 1 Salma Hayek i Antonio Banderas (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju