Svaka nova kampanja dizajnerice Sandre Haddad pod nazivom "Vjerujete li u vile?" sanjiva je i romantična bajka koja donosi čarobnu kolekciju vilinskih vjenčanica u koje se lako zaljubiti na prvi pogled.

 

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave i lagane vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke. Izrađene od najfinije čipke, prozračnog tila i delikatne svile ove vilinske vjenčanice naglašavaju ženstvenu gracioznost onih koje ih nose. Modeli A-kroja s korzetom kao gornjim dijelom naglasit će struk, podignuti grudi i otkriti ramena. Osobita pažnja posvećena je prepoznatljivim cvjetnim detaljima ručno apliciranima na vjenčanice.

Izrađene od najfinije čipke, prozračnog tila i delikatne svile, vilinske vjenčanice Sandre Haddad naglašavaju ženstvenu gracioznost mladenki

Uz tradicionalno bijelu, proljeće 2020. donosi nježnu paletu pastelnih nijansi u kojima posebno mjesto zauzimaju boja šampanjca, kao i sve popularnija boja pudera. Silueta je ženstvena, a kolekciju odlikuje snažan osjećaj nesputanosti, lakoće i prozračnosti.

Vjenčanice za 2020. godinu - 6 Vjenčanice za 2020. godinu: Trend koji pristaje i manjim i većim grudima

Sama dizajnerica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita. Posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći nesputano plesati cijelu večer.

Mladenka i mladoženja Važna sitnica koju većina mladenaca zaboravi napraviti na svom vjenčanju

Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru tih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je unaprijed rezervirati termin za isprobavanje, a sama dizajnerica svojim savjetima svaki će vam put pomoći da odaberete vjenčanicu koja savršeno odgovara ne samo vašoj silueti već i osobnosti, tipu i mjestu vjenčanja. Ipak, dizajnerica kaže da je kod odabira vjenčanice najvažnije da vas već sama pomisao na nju čini sretnom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju