Svaka nova kampanja dizajnerice Sandre Haddad pod nazivom "Vjerujete li u vile?" sanjiva je i romantična bajka koja donosi čarobnu kolekciju vilinskih vjenčanica u koje se lako zaljubiti na prvi pogled.

 

Kreirane za vječne romantičarke, lepršave i lagane vjenčanice Sandre Haddad naglasit će prirodnu jednostavnost svake mladenke. Izrađene od najfinije čipke, prozračnog tila i delikatne svile ove vilinske vjenčanice naglašavaju ženstvenu gracioznost onih koje ih nose. Modeli A-kroja s korzetom kao gornjim dijelom naglasit će struk, podignuti grudi i otkriti ramena. Osobita pažnja posvećena je prepoznatljivim cvjetnim detaljima ručno apliciranima na vjenčanice.

Izrađene od najfinije čipke, prozračnog tila i delikatne svile, vilinske vjenčanice Sandre Haddad naglašavaju ženstvenu gracioznost mladenki

Uz tradicionalno bijelu, proljeće 2020. donosi nježnu paletu pastelnih nijansi u kojima posebno mjesto zauzimaju boja šampanjca, kao i sve popularnija boja pudera. Silueta je ženstvena, a kolekciju odlikuje snažan osjećaj nesputanosti, lakoće i prozračnosti.

Vjenčanice za 2020. godinu - 6 Vjenčanice za 2020. godinu: Trend koji pristaje i manjim i većim grudima

Sama dizajnerica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita. Posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći nesputano plesati cijelu večer.

Mladenka i mladoženja Važna sitnica koju većina mladenaca zaboravi napraviti na svom vjenčanju

Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru tih neodoljivih vjenčanica, dovoljno je unaprijed rezervirati termin za isprobavanje, a sama dizajnerica svojim savjetima svaki će vam put pomoći da odaberete vjenčanicu koja savršeno odgovara ne samo vašoj silueti već i osobnosti, tipu i mjestu vjenčanja. Ipak, dizajnerica kaže da je kod odabira vjenčanice najvažnije da vas već sama pomisao na nju čini sretnom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju