Atletičarka Sandra Perković proglašena je najuspješnijom hrvatskom sportašicom u 2018. godini na dodjeli priznanja najboljim hrvatskim sportašima. Sandra je izgledala poput prave dive odjevena u glamuroznu kreaciju Aleksandre Dojčinović.

Galerija +0 Leilou by Alex Dojčinović, 4999 kn

Zlatna haljina sva u šljokicama s potpisom Leilou by Alex Dojčinović sinonim je za ženstvenost i glamur. Haljina ima duge rukave te seže do poda, a senzualnost joj daju dublji dekolte, nabrani dio na predjelu struka, visoki prorez na sredini te otvorena leđa.

Sandra Perković izgledala je poput prave dive odjevena u glamuroznu kreaciju Aleksandre Dojčinović



Model haljine nazvan Marlin, koji neodoljivo podsjeća na nezaboravni glamur osamdesetih, već smo primijetili na reviji Aleksandre Dojčinović održanoj prije mjesec dana. Svečana toaleta bila bi pravi izbor za glamurozan doček Nove godine, a iako je nosiva u rijetkim prilikama, vjerujemo da će se naći na listi želja mnogih Hrvatica.

Blještavu kreaciju Sandra Perković fantastično je kombinirala uz štikle boje kože te je izabrala jači make-up kojim dominira crveni ruž. Kosu je svezala u srednje visoki rep, a raspušteni pramenovi lijepo su uokvirili lice 28-godišnje sportašice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju