Sandra Perković za svoje odjevne izbore redovito dobiva pohvale, a iznimka nije ni sportsko izdanje s posljednje fotografije koju je objavila na svom Instagramu.

Galerija +0 Sandra Perković  

Zlatna bacačica diska jednako dobro nosi ženstvene haljine i sportske kombinacije, što dokazuje i fotografija na kojoj je Sandra odjevena u crne tajice, bijelu majicu s patentnim zatvaračem i V izrezom i bijele tenisice. Iako na izgled ova kombinacija ne može biti jednostavnija, Sandra Perković uspjela joj je dati fini, šik štih, a tome je zasigurno pridonijela i frizura sportašice – raspuštena kosa s trendi blagim valovima obojana balayage tehnikom.

Valentino Garavani, 3478 kn Sandra Perković: Tenisice zbog kojih i "mršave" traperice padaju u drugi plan

Sandale na visoku potpeticu iz trgovina 2019 - 3 Sandra Perković: Štikle-nanogvice kao savršeni ukras za produživanje preplanulih nogu

Sandra je izabrala crne tajice kakve mnoge žene imaju u ormaru. Čak i žene koje ne vole nositi tajice, crne tajice uzet će u obzir. U njima se mogu dobro osjećati i žene XXS i XXL veličina jer ih je lako kombinirati i uz duže tunike i kraće topove.

Pogledajte i:

Od XS do XXL: Tajice koje izgledaju dobro na svakom konfekcijskom broju Tajice Iuga - 3 Tajice Iuga - 1 Tajice Iuga - 2 +0 Tajice Iuga - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju