Kraljica Letizia jučer je doputovala u Zagreb kako bi sudjelovala na Samitu supružnika europskih čelnika na temu prevencije debljine u djece. Povodom njezina dolaska u Predsjedničkim dvorima održana je večera dobrodošlice za španjolsku kraljicu.

Galerija Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia na večeri u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović ugostili su Letiziju na Pantovčaku.

Bila je to prilika da kraljica i prva dama još jednom odmjere snage kada je u pitanju moda, a pritom su nam pokazale dva lica elegancije.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Letizia se odlučila za bijelu kombinaciju i nosila odijelo brenda Hugo Boss, čije komade često bira za razne prigode. Odijelo sastavljeno od jednostavnih vunenih hlača i klasičnog sakoa novitet je u njezinoj garderobi te ga dosad nije nosila u javnosti tijekom službenih pojavljivanja.

Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu s modernim odmakom od klasičnih modela Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 3 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 2 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 1 +2 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 4

Ispod sakoa odjenula je tanki top s čipkastim rubom. Stara zlatna torbica s potpisom brenda Magrit pokazala se kao odličan odabir jer je vrlo neutralnom bijelom odijelu dodala malo itekako dobrodošlog blještavila.

Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku (Foto: Profimedia)

Prva dama Sanja Musić Milanović odlučila se za tamnu paletu boja. Jednostavnu suknju u svevremenskoj crnoj boji, idealnoj za gotovo sve prigode, nadopunila je vrlo efektnom bluzom.

Bolju kombinaciju za večeru na Pantovčaku imala je...

glasova:

Model na preklop s kombiniranim cvjetnim i prugastim uzorkom i lagano naglašenim ramenima savršeno je pristajao prvoj dami, koja je svoje izdanje zaokružila obožavanim beauty dodatkom - vatrenim crvenim ružem za usne.

Kraljica Letizia u Zagrebu: Elegantna kombinacija začinjena baš efektnim štiklama i torbicom Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović na samitu +2 Kraljica Letizia u Zagrebu na samitu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju