Hrvatska nogometna reprezentacija igra ključnu utakmicu na ovom Europskom prvenstvu. Pobjeda naše reprezentacije je nužna kako bi dečki ostali u Njemačkoj, stoga je podrška publike danas potrebnija no ikad.

Galerija Sanja Musić Milanović u Leipzigu Sanja Musić Milanović u Leipzigu Sanja Musić Milanović u Leipzigu +0 Sanja Musić Milanović u Leipzigu

Vatrene su u utakmici protiv Italije došli podržati i predsjednik Zoran Milanović sa svojom suprugom Sanjom Musić Milanović, a kombinacija prve dame privukla je pažnju.

Njezino navijačko izdanje primjer je čiste elegancije, a sastoji se od crvenog kompleta koji čine hlače ravnog kroja i bluza u istoj nijansi. Kombinaciju je zaokružila bijelim sakoom i crvenim cipelama.

Sanja Musić Milanović u Leipzigu Sanja Musić Milanović u Leipzigu (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Ipak, najupečatljiviji detalj bio je efektni nakit, od kojeg se posebno istaknuo prsten s crvenim, bijelim i plavim perlicama te dugačka ogrlica s apstraktnim privjeskom.

Sanja Musić Milanović u Leipzigu Sanja Musić Milanović u Leipzigu (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Prva dama je još malo boje svojem izdanju dodala pomoću crvenog ruža, a kosu je jednostavno raspustila. 

Više o Vatrenima i Europskom prvenstvu 2024. možete pratiti na portalu gol.hr.

Sanja Musić Milanović odmah iza nje: Koja prva dama nosi najbolje štikle prema vašem izboru Melania Trump u modelu štikli So Kate modne kuće Christian Louboutin Melania Trump u modelu štikli So Kate modne kuće Christian Louboutin Melania Trump u štiklama Christian Louboutin +10 Sanja Musić Milanović u svečanim štiklama na večeri s kraljicom Letizijom u Zagrebu Nakit je top: Rokersko izdanje Sanje Musić Milanović u ziheraškoj boji Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na premijeri filma Slatka Simona Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović s redateljem Igorom Mirkovićem +3 Sanja Musić Milanović u crnom izdanju na premijeri filma Slatka Simona

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju