Sarah Jessica Parker i njezin suprug Matthew Broderick bili su gosti na svečanom događanju Ballet's Fall Fashion Gala održanom u New Yorku. Takva glamurozna prigoda zahtijevala je i glamuroznu toaletu, a Sarah je izabrala voluminoznu balsku haljinu stvorenu za privlačenje pažnje.

Galerija Sarah Jessica Parker u balskoj haljini na događanju New York City Ballet\'s Fall Fashion Gala - 6 Sarah Jessica Parker u balskoj haljini na događanju New York City Ballet\'s Fall Fashion Gala - 5 Sarah Jessica Parker u balskoj haljini na događanju New York City Ballet\'s Fall Fashion Gala - 7 +6 Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick  

Upečatljiva crvena haljina Sarah Jessice Parker jedna je od onih kreacija o kojoj će se sigurno pričati, a kritike su već sada podijeljene. Dok jedni smatraju da je raskošna kreacija s puf rukavima i crnim tilom na leđima baš stvorena za događanja kao što je Ballet's Fall Fashion Gala, drugi govore da haljina brenda Giles Couture izgleda pomalo neukusno i kičasto.

U filmu 'Seks i grad' Carrie Bradshaw nosila je isto tako veliku, ekstravagantnu vjenčanicu izrađenu od metara i metara materijala koju je dizajnirala Vivienne Westwood



A što bi modna ikona Carrie Bradshaw rekla na izbor žene koja ju je utjelovila u "Seksu i gradu"? Pa možemo pretpostaviti da bi ovako voluminozan kroj i upečatljivi model odobrila u jednoj situaciji – kada bi bila skrojena kao vjenčanica.

Sarah Jessica Parker u balskoj haljini na događanju New York City Ballet's Fall Fashion Gala - 3 Carrie Bradshaw u filmu 'Seks i grad' nosila je vjenčanicu Vere Wang (Foto: outnow.ch)

Naime, u filmu "Seks i grad" iz 2008. godine Carrie je nosila isto tako veliku, ekstravagantnu vjenčanicu izrađenu od metara i metara materijala koju je dizajnirala Vivienne Westwood.

Za razliku od Carrie, koja je za tu priliku imala i ekstravagantan dodatak na glavi, Sarah se za bal odlučila za jednostavniju frizuru te je kosu crnom vrpcom svezala u niski rep koji je padao s desne strane. Stajling je upotpunila dijamantnim naušnicama i svjetlucavim crvenim cipelama s vlastitim potpisom.

Sarah Jessica Parker u balskoj haljini na događanju New York City Ballet's Fall Fashion Gala - 1 Sarah Jessica Parker u balskoj haljini na događanju New York City Ballet's Fall Fashion Gala - 1 (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju