Još jedna kombinacija Carrie Bradshaw na setu serije "And Just Like That" privukla je pozornost javnosti i dokazala da Carrie i u 2021. godini pomiče modne granice.

Carrie odnosno Sarah Jessica Parker na setu se pojavila u kompletu inspiriranom tradicionalnom indijskom odjećom, sastavljenom od prekrasne šarene maksi suknje i dekoltiranog crop-topa dugih rukava.

Zanimljivi, šareni uzorak i predivne boje bili su ti koji su krali najviše pozornosti. Ispod višebojne suknje ukrašene zlatnim nitima nazirale su se ljubičaste sandale s vrtoglavo visokom potpeticom.

Glumičin zaštitni znak, duga kovrčava kosa, bila je spletena u pletenicu i ukrašena ružičastim i ljubičastim cvjetovima koji su savršeno nadopunjavali modnu kreaciju, a do najsitnijeg detalja razrađen izgled upotpunjen je crno-bijelom prugastom torbicom, srebrnom ogrlicom s velikim privjeskom i naušnicama s draguljima.

Posljednjih dana u javnost curi sve više fotografija sa seta serije pa tako i zanimljivih modnih kreacija Carrie Bradshaw, a gore spomenutu i još neke možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Slika nije dostupna Nastavak "Seksa i grada": Nova "Carrie haljina" koja konkurira i famoznoj goloj haljini

Slika nije dostupna "Jeftina" haljina Carrie Bradshaw koja je podijelila obožavateljice na društvenim mrežama

Inače, na setu  serije "And Just Like That", koja će imati deset epizoda, ulogu redateljice preuzela je i glumica Cynthia Nixon koja u nastavku "Seksa i grada", naravno, i glumi. Opet ćemo je gledati u ulozi cinične odvjetnice Mirande Hobbes. Njezino ime navedeno je i na popisu izvršnih producenata serije čija je prikazivanje zakazano za prosinac.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju