Još jedna kombinacija Carrie Bradshaw na setu serije "And Just Like That" privukla je pozornost javnosti i dokazala da Carrie i u 2021. godini pomiče modne granice.

Galerija Sarah Jessica Parker na setu nove serije Sarah Jessica Parker na setu nove serije - 2 Sarah Jessica Parker na setu nove serije - 4 +5 Sarah Jessica Parker na setu nove serije - 8

Carrie odnosno Sarah Jessica Parker na setu se pojavila u kompletu inspiriranom tradicionalnom indijskom odjećom, sastavljenom od prekrasne šarene maksi suknje i dekoltiranog crop-topa dugih rukava.

Zanimljivi, šareni uzorak i predivne boje bili su ti koji su krali najviše pozornosti. Ispod višebojne suknje ukrašene zlatnim nitima nazirale su se ljubičaste sandale s vrtoglavo visokom potpeticom.

Glumičin zaštitni znak, duga kovrčava kosa, bila je spletena u pletenicu i ukrašena ružičastim i ljubičastim cvjetovima koji su savršeno nadopunjavali modnu kreaciju, a do najsitnijeg detalja razrađen izgled upotpunjen je crno-bijelom prugastom torbicom, srebrnom ogrlicom s velikim privjeskom i naušnicama s draguljima.

Sarah Jessica Parker na setu nove serije - 2 Sarah Jessica Parker na setu nove serije (Foto: Profimedia)

Posljednjih dana u javnost curi sve više fotografija sa seta serije pa tako i zanimljivih modnih kreacija Carrie Bradshaw, a gore spomenutu i još neke možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini koja bi mogla steći kultni status - 6 Nastavak "Seksa i grada": Nova "Carrie haljina" koja konkurira i famoznoj goloj haljini

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u haljini Forever 21 - 6 "Jeftina" haljina Carrie Bradshaw koja je podijelila obožavateljice na društvenim mrežama

Inače, na setu  serije "And Just Like That", koja će imati deset epizoda, ulogu redateljice preuzela je i glumica Cynthia Nixon koja u nastavku "Seksa i grada", naravno, i glumi. Opet ćemo je gledati u ulozi cinične odvjetnice Mirande Hobbes. Njezino ime navedeno je i na popisu izvršnih producenata serije čija je prikazivanje zakazano za prosinac.

Sarah Jessica Parker na setu nove serije - 6 Sarah Jessica Parker na setu nove serije (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju