Ima zaista nešto posebno šarmantno i čarobno u interijerima uređenima s ambijentom vječnog ljeta. Bude slatki osjećaj nostalgije jer čežnja za ljetom zapravo nikada ne prestaje, zar ne?

Galerija Čaroban stan u bijelim, sivim i tonovima boje pijeska - 7 Čaroban stan u bijelim, sivim i tonovima boje pijeska - 6 Čaroban stan u bijelim, sivim i tonovima boje pijeska - 2 +5 Čaroban stan u bijelim, sivim i tonovima boje pijeska

Upravo takav idiličan morski ugođaj vlada u prekrasno uređenom stanu na otoku Syltu na sjeveru Njemačke.

U interijeru koji besprijekorno spaja moderan i vintage stil prevladavaju bijeli, sivi i tonovi boje pijeska koji su stvorili savršenu ljetnu atmosferu, čemu pridonosi i dizajn namještaja u toplom, šarmantnom retro stilu.

Cjelokupni dojam vrlo je elegantan i opuštajući, a kako li su samo divne slike u obliku uokvirenih ornamenata nalik čipki u bijelo-sivom dnevnom boravku! Preslatki su i ormarići u mediteranskom stilu, kao i lusteri koji daju dašak otmjenosti.

Ljetne kućice u kojima bismo živjeli cijelu godinu - 6 Najslađi kvadrati: Deset ljetnih kućica u kojima bismo živjeli cijelu godinu

Slika nije dostupna Carstvo lila tonova: "Open space" stan koji će osvojiti ljubiteljice ljubičaste boje

Ako se nas pita, ovaj stan čista je idila i možemo zamisliti da ovo mjesto zovemo dom.

Čaroban stan u bijelim, sivim i tonovima boje pijeska - 3 Čaroban stan u bijelim, sivim i tonovima boje pijeska (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju