Američki terapeut James Allen Hanarhan autor je knjige "Život ljubavi: Kako stvoriti vezu koju želite". Ovaj stručnjak za veze pomaže ljudima da ostvare kvalitetan ljubavni život, a ima i 2 savjeta za žene koje u svoj život žele privući kvalitetnog muškarca.

1. Prestanite zanemarivati svoj privatni život.

Posao i obaveze važan su dio naše svakodnevice, ali ne smiju postati prioritet. Kada nam ono što "moramo“ postane najvažnija stvar u životu, onda nemamo vremena za ostvarivanje onoga što stvarno želimo i trebamo, a u to spada i ljubav.

Ne zapostavljajte prijatelje, hobije, omiljene opuštajuće aktivnosti jer ćete jedino tako naučiti reći "da" pozitivnim stvarima i pozitivnim ljudima. Ako smo nezadovoljni svojim životom, lakše ćemo pristati na odnose koji nas ne zadovoljavaju i čine nesretnima. Nikada ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

2. Naučite prihvaćati.

Nemojte stalno inzistirati na tome da sve plaćate same ili stalno dijelite račun, nemojte odbijati kavalirske geste poput otvaranja vrata ili pridržavanja kaputa. Sve ovo možda vam se sada čini kao nevažno, ali muškarci na ovaj način iskazuju svoju privrženost i ljubav. Oni se vole osjetiti da ih trebate, vole davati i biti junaci pa će prihvaćanje njihovih znakova pažnje učvrstiti njihove osjećaje prema vama.

Saznajte više od 20 muških poteza koji nepovratno osvajaju žensko srce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju