Bijela košulja uistinu je jedan od nepobjedivih odjevnih komada. Neovisno o tome radi li se o običnom poslovnom modelu ili varijantama ležernijeg kroja, s njom jednostavno ne možete pogriješiti, pogotovo ako je spojite s idealnim hlačama. U nastavku provjerite koje to modele hlača bijela košulja najviše voli.

Galerija Bijela košulja svevremenski je odjevni komad Klasične crne hlače i bijela košulja Traperice i bijela košulja +1 Kožnate hlače i bijela košulja

1. KLASIČNE CRNE HLAČE

Ako vam je potrebna kombinacija za svečane prigode, uvijek se možete pouzdati u duet klasičnih crnih hlača i bijele košulje. Za ozbiljnija događanja kombinirajte ih s neutralnim salonkama, a za sve ostale prigode slobodno posegnite za efektnijim modelom štikli. Naravno, jednako dobro izgledat će i uz cipele s niskom potpeticom ili ravnim potplatima.

Klasične crne hlače i bijela košulja Klasične crne hlače i bijela košulja (Foto: Guliver/CoverImages)

2. TRAPERICE

"Skinny" modeli, "mom" traperice, "boyfriend" varijante… Nije bitno. Koje god traperice odaberete uz bijelu košulju, napravili ste dobar potez.

Traperice i bijela košulja Traperice i bijela košulja (Foto: Guliver/CoverImages)

3. KOŽNATE HLAČE

Ima nešto vrlo šik na vrlo rokerski način u kombinaciji crnih kožnatih hlača i bijele košulje. Naravno, ne morate se zaustaviti samo na crnim modelima – sve druge boje dolaze u obzir.

Kožnate hlače i bijela košulja Kožnate hlače i bijela košulja (Foto: Profimedia/Guliver/CoverImages)

4. ŠORC

Kombinacija kratkih hlačica i bijele košulje kao stvorena je za ljetne dane, ali trendseterice će je rado nositi i tijekom jeseni uz toplije najlonke ili efektne štrample.

Alexa Chung obožava kombinaciju šorca i bijele košulje Alexa Chung obožava kombinaciju šorca i bijele košulje (Foto: Getty Images/Profimedia)

POGLEDAJTE I KAKVE SE HLAČE NOSE NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI:

Šarmerica iz centra Zagreba: Hlače koje ističu ženstvenost ljepše i od skinny modela Street style zgodne brinete iz centra Zagreba - 3 Street style zgodne brinete iz centra Zagreba - 6 Street style zgodne brinete iz centra Zagreba - 2 +2 Street style zgodne brinete iz centra Zagreba - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju