U svijetu mode kombinacija ružičaste, odnosno boje fuksije i jarko crvene boje prihvaćena je već neko vrijeme, ali još uvijek je puno onih koji smatraju da ove dvije nijasne ne treba kombinirati.

Ipak, mnoge dame, a među njima i pripadnice svijeta slavih, dobro znaju da je moda igra i ne boje se ovog "nespojivog spoja".

Sviđa li vam se ova kombinacija boja?

glasova:

Iako je ova nekonvencionalna kombinacija boja nekad smatrana modnim promašajem, mnoge slavne dame dokazale su da na crvenom tepihu izgleda odlično.

Slika nije dostupna Od 39 kuna: 15 ljetnih suknji koje posebno dobro izgledaju na preplanuloj koži

Anna Wintour Ali… baš je super! Severina u kombinaciji koju Anna Wintour ne odobrava

U našoj galeriji izdvojili smo samo mali dio glumica i pjevačica koje dokazuju da ne postoje zabranjeni spojevi i da u glavi nezamislive kombinacije, jednom kada se pretoče u stvarnost, daju odličan rezultat.

Kada stvari želimo zadržati jednostavnijima, odličan su izbor nude nijanse Od 17,90 kn: 13 ruževa za usne u nijansama koje ćete voljeti i po najvećim vrućinama

Osim toga ljeto je idealna prilika za isprobati ovaj "kontroverzni" spoj boja pa vam izdanja slavnih dama mogu poslužiti i kao inspiracija za slaganje kombinacije u kojoj nigdje nećete ostati neprimijećeni.

Što kažete?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju