U svijetu mode kombinacija ružičaste, odnosno boje fuksije i jarko crvene boje prihvaćena je već neko vrijeme, ali još uvijek je puno onih koji smatraju da ove dvije nijasne ne treba kombinirati.

Ipak, mnoge dame, a među njima i pripadnice svijeta slavih, dobro znaju da je moda igra i ne boje se ovog "nespojivog spoja".

Ankete

(8361) Sviđa li vam se ova kombinacija boja?

rezultati povratak glasova1601
rezultati

Iako je ova nekonvencionalna kombinacija boja nekad smatrana modnim promašajem, mnoge slavne dame dokazale su da na crvenom tepihu izgleda odlično.

Slika nije dostupna Od 39 kuna: 15 ljetnih suknji koje posebno dobro izgledaju na preplanuloj koži

Anna Wintour Ali… baš je super! Severina u kombinaciji koju Anna Wintour ne odobrava

U našoj galeriji izdvojili smo samo mali dio glumica i pjevačica koje dokazuju da ne postoje zabranjeni spojevi i da u glavi nezamislive kombinacije, jednom kada se pretoče u stvarnost, daju odličan rezultat.

Kada stvari želimo zadržati jednostavnijima, odličan su izbor nude nijanse Od 17,90 kn: 13 ruževa za usne u nijansama koje ćete voljeti i po najvećim vrućinama

Osim toga ljeto je idealna prilika za isprobati ovaj "kontroverzni" spoj boja pa vam izdanja slavnih dama mogu poslužiti i kao inspiracija za slaganje kombinacije u kojoj nigdje nećete ostati neprimijećeni.

Što kažete?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju