Debelo smo zakoračili u proljeće i, ako to već niste učinili, pravo je vrijeme da tamne lakove za nokte zamijenite svjetlijim nijansama.

Galerija Chanel, 28 dolara (184,78 kn) Avon, 24,90 kn Essie, 9 dolara (59,39 kn) +4 NARS, 20 dolara (131,99 kn)

Naravno, tamne lakove ne trebate u potpunosti izbaciti iz upotrebe do nove hladne sezone, ali svijetli lakovi za nokte sunčanim i toplim danima daju dodatnu dozu svježine.

A sjajna svijetla i neutralna boja koja će se savršeno uklopiti u proljeće, pa i blagdansko vrijeme, jest bež boja.

Ako se odlučite za lak za nokte u bež nijansama, imajte na umu sve njegove koristi.

Lak za nokte Lakovi za nokte: Sedam nijansi koji spašavaju u svakoj prigodi

Boja laka za nokte jednako otmjena kao nude nijanse Kako damski: Lakovi za nokte u boji koja je otmjena baš kao i puderaste nijanse

Vaše ruke izgledat će profinjeno, lakovi u bež nijansama izdužuju prste, ako ste se svježe zaručili, ovaj lak neće skrenuti pažnju s vašeg prstena. Možda je i najveći plus bež lakova taj da duže traju - ili su barem greške teže uočljive. 

Ako se s vašeg nokta slučajnu skine dio laka u bež nijansi, to vrlo vjerojatno nitko neće primijetiti za razliku od trenutka u kojem se s vašeg nokta skine dio crvene nijanse.

Iako možda nije upadljiv, bež lak sigurno neće ostati neprimijećen. On se u prvi plan probija na manje upadljiv način, ali kada se to dogodi, pohvale za vašu nježnu manikuru sigurno neće izostati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju