Debelo smo zakoračili u proljeće i, ako to već niste učinili, pravo je vrijeme da tamne lakove za nokte zamijenite svjetlijim nijansama.

Galerija Chanel, 28 dolara (184,78 kn) Avon, 24,90 kn Essie, 9 dolara (59,39 kn) +4 NARS, 20 dolara (131,99 kn)

Naravno, tamne lakove ne trebate u potpunosti izbaciti iz upotrebe do nove hladne sezone, ali svijetli lakovi za nokte sunčanim i toplim danima daju dodatnu dozu svježine.

A sjajna svijetla i neutralna boja koja će se savršeno uklopiti u proljeće, pa i blagdansko vrijeme, jest bež boja.

Ako se odlučite za lak za nokte u bež nijansama, imajte na umu sve njegove koristi.

Lak za nokte Lakovi za nokte: Sedam nijansi koji spašavaju u svakoj prigodi

Boja laka za nokte jednako otmjena kao nude nijanse Kako damski: Lakovi za nokte u boji koja je otmjena baš kao i puderaste nijanse

Vaše ruke izgledat će profinjeno, lakovi u bež nijansama izdužuju prste, ako ste se svježe zaručili, ovaj lak neće skrenuti pažnju s vašeg prstena. Možda je i najveći plus bež lakova taj da duže traju - ili su barem greške teže uočljive. 

Ako se s vašeg nokta slučajnu skine dio laka u bež nijansi, to vrlo vjerojatno nitko neće primijetiti za razliku od trenutka u kojem se s vašeg nokta skine dio crvene nijanse.

Iako možda nije upadljiv, bež lak sigurno neće ostati neprimijećen. On se u prvi plan probija na manje upadljiv način, ali kada se to dogodi, pohvale za vašu nježnu manikuru sigurno neće izostati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju