Da su ruke jedino mjerilo za procjenjivanje nečije dobi, vrlo vjerojatno bi nam drugi često davali više godina nego ih zapravo imamo. To je zato što su ruke obično dio tijela koji prvi pokazuje znakove starenja.

I dok je tamnim mrljama, borama i dosadnim venama teže stati na kraj, postoji trik pomoću kojeg možemo pomladiti naše ruke, a to je pametan odabir nijanse laka za nokte.

Ako se pitate kako će vam točno boja laka za nokte pomoći da vaše ruke izgledaju mlađe, pokazalo se da određene boje skreću dodatnu pozornost na znakove starenja i čine ih uočljivijima. Pored njih postoje boje koje čine suprotno i odvraćaju pozornost s tih znakova.

Slika nije dostupna Dajte nam taj glamur i šljokice: 10 lakova za nokte idealnih za slavljenički prosinac

Essie (Ballet Slippers), 68,60 kn Omiljeni oduvijek i zauvijek: 10 kultnih lakova za nokte koji pobjeđuju sve trendove

U našoj galeriji pogledajte nijasne koje će vam vrlo jednostavno pomoći da vaše ruke izgledaju mlađe. To su:

1. Narančasta

Jedna od najuniverzalnijih boja laka za nokte koja paše svim tonovima kože je narančasta. Noktima daje svijetliji, svjež izgled i ne odvlači pozornost na bilo kakve vidljive znakove starenja.

2. Ružičasta

Kada želite da zahvaljujući laku za nokte vaše ruke izgledaju mlađe, isprobavajte vedrije boje. Ružičasta boja, primjerice, rukama pruža mladenačku perspektivu.

3. Mint

Dok se primjerice klasičnih plavih lakova za nokte u ovoj situaciji trebate kloniti jer skreću veću pozornost na vene, mint zelena je sjajna opcija. Dovoljno je svijetla da noktima da dozu mladenačke privlačnosti, a super je izbor za one koji žele nešto manje intenzivno od narančaste i ružičaste.

4. Prozirno ružičasta

Još jedna mladenačka, a istovremeno umjerena nijasna je proirno ružičasta s kojom nokti izgledaju neutralno i svježe i ne privlače nikakvu nepotrebnu pozornost na ruke.

5. Bijela

Bijeli lak za nokte je neutralan, a istovremeno ima faktor svjetline koji prstima i rukama može dati mladolikiji izgled. Također, dovoljno je zanimljiv da skrene pozornost s ruku na vaše obojane nokte.

Slika nije dostupna Nježna elegancija: Lakovi za manikuru koju vole i kratki i dugi nokti

6. Koraljna narančasta

Ova boja, vrlo kratko, rukama i prstima daje dozu mladenačke privlačnosti.

7. Crvena na bazi narančaste

Crveno-narančasta nijansa laka za nokte također rukama osigurava mladenačku privlačnost i slaže se sa svim tonovima kože što joj je veliki plus.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju