Da su ruke jedino mjerilo za procjenjivanje nečije dobi, vrlo vjerojatno bi nam drugi često davali više godina nego ih zapravo imamo. To je zato što su ruke obično dio tijela koji prvi pokazuje znakove starenja.

Galerija Jedna od nijansi s kojom ruke izgledaju mlađe je bijela Catrice (83 Orange Is The New Black), 19,99 kn Bourjois 1 Seconde (012 Pink Positive), 25,32 kn +4 Makeup Revolution (Mint Chills), 63,39 kn

I dok je tamnim mrljama, borama i dosadnim venama teže stati na kraj, postoji trik pomoću kojeg možemo pomladiti naše ruke, a to je pametan odabir nijanse laka za nokte.

Ako se pitate kako će vam točno boja laka za nokte pomoći da vaše ruke izgledaju mlađe, pokazalo se da određene boje skreću dodatnu pozornost na znakove starenja i čine ih uočljivijima. Pored njih postoje boje koje čine suprotno i odvraćaju pozornost s tih znakova.

Blagdani su idealni za šljokice na noktima Dajte nam taj glamur i šljokice: 10 lakova za nokte idealnih za slavljenički prosinac

Lak za nokte Omiljeni oduvijek i zauvijek: 10 kultnih lakova za nokte koji pobjeđuju sve trendove

U našoj galeriji pogledajte nijasne koje će vam vrlo jednostavno pomoći da vaše ruke izgledaju mlađe. To su:

1. Narančasta

Jedna od najuniverzalnijih boja laka za nokte koja paše svim tonovima kože je narančasta. Noktima daje svijetliji, svjež izgled i ne odvlači pozornost na bilo kakve vidljive znakove starenja.

Catrice (83 Orange Is The New Black), 19,99 kn Catrice (83 Orange Is The New Black), 19,99 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Ružičasta

Kada želite da zahvaljujući laku za nokte vaše ruke izgledaju mlađe, isprobavajte vedrije boje. Ružičasta boja, primjerice, rukama pruža mladenačku perspektivu.

Bourjois 1 Seconde (012 Pink Positive), 25,32 kn Bourjois 1 Seconde (012 Pink Positive), 25,32 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Mint

Dok se primjerice klasičnih plavih lakova za nokte u ovoj situaciji trebate kloniti jer skreću veću pozornost na vene, mint zelena je sjajna opcija. Dovoljno je svijetla da noktima da dozu mladenačke privlačnosti, a super je izbor za one koji žele nešto manje intenzivno od narančaste i ružičaste.

Makeup Revolution (Mint Chills), 63,39 kn Makeup Revolution (Mint Chills), 63,39 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. Prozirno ružičasta

Još jedna mladenačka, a istovremeno umjerena nijasna je proirno ružičasta s kojom nokti izgledaju neutralno i svježe i ne privlače nikakvu nepotrebnu pozornost na ruke.

Artdeco (Milky Rose), 64 kn Artdeco (Milky Rose), 64 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Bijela

Bijeli lak za nokte je neutralan, a istovremeno ima faktor svjetline koji prstima i rukama može dati mladolikiji izgled. Također, dovoljno je zanimljiv da skrene pozornost s ruku na vaše obojane nokte.

OPI (It\'s in the Cloud), 99 kn OPI (It\'s in the Cloud), 99 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Slika nije dostupna Nježna elegancija: Lakovi za manikuru koju vole i kratki i dugi nokti

6. Koraljna narančasta

Ova boja, vrlo kratko, rukama i prstima daje dozu mladenačke privlačnosti.

Chanel Le Vernis (562 Coralium), 195 kn Chanel Le Vernis (562 Coralium), 195 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

7. Crvena na bazi narančaste

Crveno-narančasta nijansa laka za nokte također rukama osigurava mladenačku privlačnost i slaže se sa svim tonovima kože što joj je veliki plus.

Essie (67 Meet Me At Sunset), 64 kn Essie (67 Meet Me At Sunset), 64 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju