Oni su impulzivni, nesputani, strastveni, karizmatični, hrabri, temperamentni, prkosni i tvrdoglavi. Sve to ovnove čini jednim od najzanimljivijih, ali i najkompliciranijih horoskopskih znakova. U nastavku saznajte kojim rečenicama možete jako naljutiti ovnove.

 

1. "Sigurno ti ne treba pomoć?"

Ne, ne treba im pomoć i prestanite ih to ispitivati. Ovnovi su neovisni, vole stvari raditi po svom i ne vole ovisiti od drugima. Ako budu trebali vašu pomoć, sami će je tražiti, ali i dalje im neće odgovarati ako se budete previše petljali u njihov posao.

2. "Ovo si pogrešno napravio."

Konstruktivna kritika pojam je koji ovnovi ne priznaju. Obično se nalaze u ulozi vođe i teško prihvaćaju savjete drugih, čak i ako im je u interesu da te savjete poslušaju i primijene.

3. "Strpi se malo."

Tražite od njih nemoguće. Ovnovi nemaju strpljenja, to jednostavno nije u njihovoj prirodi. Oni sve žele odmah i sad.

4. "Ponašaš se kao dijete."

Naravno, neće to priznati, ali ovnovi su svjesni svoje famozne tvrdoglavosti i kratkog fitilja. Njihove "tantrume" često uspoređujemo s dječjima, ali za razliku od mališana kojima ćemo pomoći da prebrode taj izljev negativnih emocija, od ovnova ćemo se jednostavno maknuti dok se ne smire. Ako u raspravi istaknete da se ponašaju kao djeca, samo ćete potpiriti vatru koja gori u njima.

Sova Četiri najmudrije žene među horoskopskim znakovima

Kruna Jeste li vi ta sretnica? Astrolozi kažu da je ovo najbolji horoskopski znak

5. "To ti neće uspjeti."

Kada izgovorite ovu rečenicu, ovnu ćete dati pogonsko gorivo za ostvarivanje nauma. Uživat će u tome da vam dokaže da ste bili u krivu.

6.  "Daj se smiri."

Ovakav pokušaj smirivanja generalno ne funkcionira prilikom komunikacije s nekim tko je nervozan, bez obzira na horoskopski znak. Međutim, kada je ova rečenica upućena ovnu, budite sigurni da ćete ga samo dodatno naljutiti i potaknuti nervozu.

7. "Prestani pričati."

Ovnovi su jako komunikativni i stalo im je do toga da izraze svoje mišljenje, a jedno je sigurno – oni imaju mišljenje o svemu i ne ustručavaju se podijeliti ga s drugima. Možda se ponekad stvarno malo previše raspričaju, ali to je jednostavno dio njihove osobnosti i ušutkivanje im teško pada jer dobiju dojam da ih ne želite saslušati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju