Ako možete zamisliti da se udate u nečem što nije haljina ili jednostavno za svoj veliki dan želite nešto drugačije, možda je suknja pravi izbor za vas.

 

Sve više brendova u svojoj ponudi za mladenke ima i suknje koje za dan vjenčanja "dostojno" mogu zamijeniti vjenčanicu. Bilo da preferirate modele A-kroja od težeg materijala ili one lepršave, izrađene od tila, čipke, ili biste se pak željeli udati u toaleti sirena-kroja, vjerujemo da ćete u našem izboru sedam suknji za mladenke pronaći model za sebe.

Suknju lako možete kombinirati uz odgovarajući top, neke mladenke možda će se odvažiti i na kraći top koji otkriva djelić trbuha, a vrlo lijepo izgledat će uz suknju visokog struka.

Vjenčanice za 2020. godinu - 6 Vjenčanice za 2020. godinu: Trend koji pristaje i manjim i većim grudima

Neke slavne dame iznenadile su svojim odabirom vjenčanice Najčudnije "vjenčanice": 10 slavnih dama koje su iznenadile svojim izgledom na svadbi

Želite li za svoj dan vjenčanja izabrati nešto drugačije i malo se maknuti od tradicije, svakako zavirite u našu fotogaleriju sa sedam predivnih suknji za mladenke zbog kojih zaboravljamo i na najljepše vjenčanice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju