Najveća suparnica Carrie Bradshaw u seriji "Seks i grad" bila je Natasha, druga Facina supruga. Ako ste pažljivije gledali seriju, možda ste primijetili da je Natasha uvijek bila odjevena u bijele kave, a za to postoji i razlog

Veza Carrie Bradshaw i Face u seriji "Seks i grad" od početka je bila turbulentna i nepredvidljiva, naročito kada je u drugoj sezoni Faca rekao Carrie da se zaručio s Natashom Naginsky. Sofisticirana dama klasične ljepote koju je utjelovila glumica Bridget Moynahan glavnoj junakinji hit-serije bila je trn u oku, naročito zbog spoznaje da je Faca izabrao Natashu iako je mogao biti s njom.



Natasha i Carrie dva su lika potpuno drugačijih osobnosti, a moglo se to iščitati i iz stilova odijevanju dviju suparnica. Dok je Carrie nosila odvažne, neobične kombinacije koje su itekako ostale zapamćene, Natasha je u svim scenama, osim u posljednjoj kada se susreće s Carrie u restoranu, nosila bijelo i bila odjevena vrlo klasično. Pročitajte i 6 laži koje nam je "prodala" Carrie Bradshaw iz "Seksa i grada".



I za takav izbor postoji dobar razlog. Filmaši su na taj način željeli istaknuti Natashinu osobnost, opisanu kao "boja vanilije". Ovim izrazom opisuje se osobnost koja je obična i standardna i koja nema nikakvih posebnih crta. Dakle, u potpunoj suprotnosti od Carriena slobodnog, nesputanog duha i nekonvencionalnog načina razmišljanja. Provjerite i kako danas izgledaju dečki Carrie Bradshaw.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju