Nova ljubavna romansa Jennifer Aniston i šarmantnog Justina Therouxa sve se više nalazi u centru medijske pažnje. Savršen par više ne skriva ljubavnu vezu, a je li Jen ovaj put pronašla ljubav svog života tek ćemo saznati

Nakon premijere filma 'Horrible Bosses' Jennifer Aniston i Justin Theroux zajedno su napustio London. Držeći se za ruke mirno su prošetali pored okupljenih znatiželjnih novinara i uputili se prema zrakoplovu.

Glumica je kao i obično odjenula široke traperice i bijeli top ukrašen sivom maramom, a njezin partner kožnu jaknu i crne hlače. Oboje su pogled sakrili ispod crnih pilotskih sunčanih naočala, a moramo priznati kako je lijepa Jen pronašla savršenog partnera, barem što se izgleda tiče.

No kako to biva te kako se može i zaključiti po njezinim brojnim prijašnjim vezama koje su uključivale poželjnije i nešto manje poželjne frajere, uspješna veza se nikako ne temelji na fizičkom izgledu.

Nakon što je 1990. postala popularna i probila se u holivudskim krugovima njezina prva javna ljubavna veza bila je s glumcem Charlieom Schlatterom.

1995. Je započela kratku avanturu s glazbenikom Adamom Durtizom nakon čega se zaručila za Tatea Donovana. No ta veza je trajala svega tri godine.

1998. godina započela je njezina najvažnija ljubavna priča s glumcem Bradom Pittom. Dvije godine poslije par se oženio no nakon pet godina braka sretnim trenucima je došao kraj.

>> FOTO: Ukleti zagrljaji Jennifer Aniston

>> Zašto muškarci bježe od Jen Aniston?

Nakon razvoda Jennifer je godinu dana provela u zagrljaju glumca Vincea Vaughna nakon čega su ju mediji povezivali s popularnim ljepotanima poput Owena Wilsona i Gerarda Butlera.

Hoće li i ova veza imati svoj holivudski rok trajanja ili je ipak na pomolu nešto pravo o čemu lijepa glumica već godinama sanja tek ćemo vidjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju