Žene koje su ušle u peto desetljeće života imaju bolji seksualni život od žena u nekom drugom životnom stadiju. Ukoliko ste u jednom od njih, strpljivo pričekajte i eksplozija strasti stići će i ispod vaših plahti

Istraživanje u kojem je sudjelovalo 2.000 žena je pokazalo da se one koje su navršile četrdeset godina manje opterećuju izgledom svoga tijela te zbog toga imaju više samopouzdanja i bolji seksualni život.

Čak 80 posto žena kažu da su u toj dobi puno maštovitije u seksu nego kada su imale dvadeset godina, a 60 posto njih tvrdi da lakše izražavaju svoje potrebe, želje, osjećaje i razmišljanja.

Petina žena koje imaju manje od trideset godina se pretvaraju da su zadovoljne seksualnim životom. Ovaj slučaj je prisutan kod samo 7 posto žena koje su navršile četrdeset godina.

Istraživanje je također potvrdilo da je 68 posto žena koje imaju četrdeset godina i više su svjesne koja im od ljubavnih tehnika priušti najviše zadovoljstva, a više od polovine kaže da im nije neprijatno tražiti ono što žele tokom seksa.

Čak 58 posto žena tvrdi da je najbolji seks u braku jer su tada iskusnije.

One imaju manje briga nego kada su imale dvadeset i trideset godina, pa se mogu više opustiti u spavaćoj sobi.ž

>> 5 erotskih snova koji otkrivaju vaše želje

>> 30 izluđujućih muških predrasuda o ženama

Prosječna žena koja je navršila četrdeset godina je imala pet seksualnih partnera u životu, dok žene u tridesetim godinama imaju i po devet partnera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju