Veze na daljinu teško je održavati, ali ako postoji ljubav i strast postoje i razlozi da ona i uspije. Seks je ljudska potreba i po mnogima zauzima polovicu veze pa ako osjetite čežnju i potrebu za strašću budite maštoviti i isprobajte 5 trikova uz pomoć kojih možete rasplamsati strasti i uživati u seksu na daljinu

1. Napravite i pošaljite mu poštom seksi kalendar sa svojim fotografijama. Odaberite atraktivno donje rublje ili se poigrajte s golišavim fotografijama u pozama kojima on ne može odoljeti.

2. Iskoristite sve mogućnosti interneta. Zapalite svjećice po sobi, pustite vašu omiljenu pjesmu, odaberite seksi donje rublje i uživajte u seksu na daljinu preko Skypea.

3. Mailom mu pošaljite top listu najerotičnijih seksualnih poza i označite one koje želite isprobati kada se vrati.

4. Kupite atraktivno donje rublja s halterima. Fotografirajte se u kabini i pošaljite mu MMS poruku te mu dopustite da odabere onu kombinaciju koja će ga dočekati kada se sljedeći puta vidite.

5. Ne zaboravite na dobri staromodni seks preko žice. Budite kreativni, otvorite bocu vina i krenite u avanturu bez granica.

>> O čemu muškarci najviše lažu?

>> Tajni znakovi koji otkrivaju kakav je u krevetu

6. Otvorite Facebook stranicu koja će biti samo za vaše oči. Seksi poruke, golišave fotografije i glazba koja vas podsjeća na zajedničke tople trenutke može biti vrlo snažan afrodizijak za seks na daljinu.

7. Istovremeno gledajte erotski film po vašem izboru te cijelo vrijeme budite na vezi. Seksi scene u vama će pobuditi snažne osjećaje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju