Žene diljem svijeta su se složile kako su štreberi najbolji ljubavnici, no naše muškarčine se s time ne žele složiti. Štogod oni mislili, dokazano je kako štreberi tijekom seksualnog odnosa svu pažnju posvećuju partnerici, a ako niste znali moderni štreberi ne nose aparatić za zube i debele naočale, već su zgodni, muževni i drže do sebe

Ako na spomen štrebera pomislite na žgoljavog dječačića s aparatićem za zube i debelim naočalama, onda ste u krivu.

Moderni štreberi izgledaju odlično, a istraživanja su pokazala kako su najbolji ljubavnici.

Oni su nježne duše, ženama pristupaju temeljito i s puno pažnje, a u krevetu neće odustajati sve dok vas u potpunosti ne zadovolje.

Jedan od poznatih štrebera je i glumac Robert Jozinović, zvijezda serije 'Najbolje godine'.

Zgodan je i krasi ga zavodljiv osmjeh, ali je istovremeno povučen, sramežljiv i samozatajan što je osobina koja rasplamsava maštu žena.

Mislite li da štreberi nisu muževni te da vas neće stisnuti kao pravi muškarci, također ste u krivu, jer kako kaže Robert: 'Kad se zatvore vrata, tek onda kreće akcija'.

>> Jesu li frajeri alfa mužjaci ili papci?

>> Top 5 najseksepilnijih muškaraca na svijetu

Još je jedna stavka vrlo važna, a to je upoznavanje roditelja, jer budite sigurni kako će ih bez pretvaranja oboriti s nogu.

Iako bi mnoge majke željele da im se kćer radije odluči za nogometaša i time riješi financijsko pitanje, ne zaboravite kako su štreberi temeljiti, vrijedni i vole učiti što su kvalitete financijski uspješnog muškarca, pa bi zaključak definitivno bio: Nogometaši su out, a štreberi in.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju