Ponekad se iskra pod plahtama ugasi, a seks postane pomalo dosadan. Kako bismo vratili žar u ljubavni odnos, najbolje je isprobavati nove seksualne poze koje će nam pomoći da upoznamo sebe, a partneru omogućimo nezaboravno iskustvo.

Seksualni terapeuti ističu kako svaka seksualno aktivna osoba na ovome svijetu ima neki fetiš, odnosno seksualnu preferenciju. Iako se fetiši obično vežu uz ekstreme, to zapravo nije istina. Fetiš je svaka radnja pod plahtama koja nam pruža zadovoljstvo. Istraživanja su pokazala da je najčešći fetiš "igra uloga", u kojoj partneri oblače uniforme kako bi na trenutak maštu svoga partnera pretvorili u stvarnost.

Zašto žene vole uniforme? Psiholozi kažu da uniforme predstavljaju svrhu i hrabrost, ali i ljubav prema svojoj profesiji. Zainteresirani, strastveni i spretni muškarci su bolji ljubavnici, pokazuju istraživanja. Policajci, vatrogasci ili vodoinstalateri, najčešće su uloge koje žene traže kod muškaraca.

Kako izvesti pozu "seksi vodoinstalatera"? 

Jeste li znali da postoji seksualna poza u kojoj se žena pretvara u seksi vodoinstalaterku? Takozvana vodoinstalater poza je novi oblik seksualnog ponašanja koji uključuje oralni seks. Dakle, kod poze seksi vodoinstalatera, žena izgleda kao da "povjerava što ima ispod umivaonika".

Kod ove poze muškarac kleči, a žena leži na leđima, glavom okrenuta prema njegovim preponama pa izgleda kao da popravlja umivaonik.

Iako na prvu ova poza izgleda kao da u prvi plan stavlja zadovoljstvo muškarca, to zapravo nije tako. U ovom položaju muškarac ima slobodne ruke koje može iskoristiti za strastvene dodire pa bismo ovu pozu mogli gledati kao seksi uvertiru u "pravu igru".

Ovo je savršena poza za parove koji vole izmjenjivati dominantne i submisivne uloge. Osoba koja prima zadovoljstvo u ovoj pozi ima kontrolu pokreta, a osoba koja pruža zadovoljstvo ima puno bolji pristup 'muškim organima' nego u klasičnom položaju oralnog seksa. Kod oralnog seksa nije samo penis u prvom planu, treba se pozabaviti i muškom G točkom, rekao je seksaulni terapeut Sakshi Tickoo.

Znate li gdje je muška G točka? 

Ako još niste znali, muška G točka je prostata. To je žlijezda koja se nalazi otprilike pet do sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala i neposredno ispod mjehura i stimulacijom ovog mjesta, dovest ćete muškarca do nekih novih seksualnih iskustava.

Kivin seks Za sve ljubitelje oralnog seksa: Kivin metoda nova je garancija seksualnog užitka

Seksualni eksperti predlažu načine na koje možete začiniti ovu pozu. Kako bi poza bila što ugodnija, koristite mekano pomagalo kako vas ne bi boljela koljena. Također, žena koja leži i pruža užitak svom partneru nema nikakvu kontrolu pokreta pa se unaprijed dogovorite o tempu i dinamici pokreta.

Ljetni seks Pet kreativnih poza za brzinski seks koji će biti ugodan i na plus 30

Za ljubitelje BDSM-a, prijedlog je koristiti lisice ili kožni bič za lagano spankanje, govori Tickoo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju