Ako ste se nekad davno ili ne tako davno zanijeli s čupanjem obrva i sada nestrpljivo čekate njih rast i povratak na staru, onda ste sigurno shvatili da se to neće dogoditi preko noći i da je potrebno puno strpljenja.

Galerija Serum za rast obrva RapidBrow Serum za rast obrva RapidBrow Serum za rast obrva RapidBrow +0 Postoje načini kako ubrzati rast obrva

Međutim, postoje načini kako skratiti čekanje, a jedan od njih je serum za brži rast obrva RapidBrow koji se prodaje na Amazonu po cijeni od 23 funte (190,07 kn) i koji, barem ako je vjerovati recenzijama, prilično impresivno obavlja svoj posao.

Naime, više od 1500 osoba recenziralo je ovaj serum koji trenutačno ima prosječnu ocjenu 4,1 od 5. Više od 60 posto recenzentica dalo mu je čistu peticu, a na Amazonu ima svoje mjesto među najprodavanijim proizvodima.

Tvorci seruma obećaju da je dovoljno 60 dana korištenja za punije i čvršće obrve, a uzimajući u obzir činjenicu da pretjerano počupanim obrvama ponekad trebaju mjeseci za oporavak, taj je period sasvim prihvatljiv.

Nanošenje olovke za obrve Od 12,90 kn: Sedam olovki za obrve koje će popuniti sve nesavršenosti

Lijepo oblikovane obrve popravljaju ukupni dojam Od 21,90 kn: Sedam maskara za punije obrve bez neposlušnih dlačica

Serum se nanosi pomoću četkice koja nalikuje četkici za nanošenje maskare, a rastu obrva pomaže zahvaljujući mješavini peptida, biotida i keratina u tandemu s hranjivim sastojcima.

Ključ za punije obrve je njihova gustoća, a ovaj serum se brine upravo za to i prema tvrdnjama njegovih tvoraca povećava gustoću dlaka na obrvama i do nevjerojatnih 108 posto.

Za optimalne rezultate serum se preporučuje nanositi dva puta dnevno, ali čak i oni koji ga koriste jednom dnevno primjećuju promjene. Naime, jedna od recezentica napisala je kako serum zaista djeluje, a pretpostavlja, napisala je, da bi mogla imati još bolje rezultate da ga koristi dva puta dnevno.

I ona je samo jedna od zadovoljnih korisnica.

Rezultati su nevjerojatni. Obrve su mi guste, a mislila sam da to nikad neću reći. Progustile su se, napisala je još jedna zadovoljna korisnica. Dodala je kako serum koristi ujutro i navečer, a rezultate je primijetila nakon otprilike 3 do 4 tjedna korištenja.

Stvarno funkcionira! Stavljala sam ga ujutro i navečer i nadala se čudu, i dobila sam ga! Nakon samo mjesec dana korištenja već vidim poboljšanje na mojim obrvama, stoji u još jednoj od mnogobrojnih pozitivnih recenzija proizvoda.

Serum za rast obrva RapidBrow Serum za rast obrva RapidBrow (Foto: amazon.com)

Pogledajte i osam žena čije obrve žene žele kopirati:

Najljepše oblikovane: Osam zvijezda čije obrve žene žele kopirati Slavne žene s najljepšim obrvama - 8 Slavne žene s najljepšim obrvama - 6 Slavne žene s najljepšim obrvama - 3 +4 Slavne žene s najljepšim obrvama - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju