Briga za obrve bitan je dio beauty rutine.

Galerija Lijepo oblikovane obrve popravljaju ukupni dojam Catrice, 30,90 kn NYX, 54,99 kn +4 Essence, 21,90 kn

Lijepo oblikovane obrve popravljaju ukupni dojam, uokviruju lice i čak, ako je potrebno, prividno mogu promijeniti njegov oblik.

Međutim, većina žena ipak se treba potruditi na putu do obrva na kojima će im drugi pozavidjeti. Srećom, ako niste zadovoljni izgledom vaših obrva, u današnjem svijetu postoji cijeli niz beauty proizvoda koji vrlo brzo rješavaju svaki problem.

Slavne žene s najljepšim obrvama - 8 Najljepše oblikovane: Osam zvijezda čije obrve žene žele kopirati

Obrve Vosak za zaglađivanje dlačica: Odličan trik vizažista za savršene obrve

Jedan je takav proizvod maskara za obrve, koristan dodatak ako želite da vaše obrve budu gušće, istaknutije, ali i urednije jer će zagladiti neposlušne dlačice.

Maskara za obrve pomoći će vam da ispunite neželjene praznine i da vaše obrve budu lijepo definirane i ispunjene. Proizvođači u ponudi imaju više nijasni, pa boju možete prilagoditi svojim obrvama.

U našoj galeriji pogledajte ponudu maskara za obrve po cijeni već od 21,90 kn.

Catrice, 30,90 kn Catrice, 30,90 kn (Foto: Catrice)

POGLEDAJTE I:

Hoćete li opet nositi ovaj ruž za usne? Povratak nijanse koja je obilježila 90-e Kim Kardashian rado nosi ruževe u smeđim tonovima Chanel Rouge Alluere tekući ruž za usne (180 Chocolate), 275 kn Guerlain (Leather Coffee), snižen s 245 na 147 kn +2 NYX Suede Matte ruž za usne (O2 Dainty Daze)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju