Gaćice visokog struka omiljen su odabir za plažu među damama svih generacija. Riječ je o modelu koji igra ulogu steznika te skriva eventualan trbuščić.

Iako Severini nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje trbuščića, ni ona nije mogla odoljeti njegovim čarima. Hrvatska pjevačica trenutno se nalazi u Zadru, a na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre.

Na Instagramu je nedavno podijelila fotografiju u zelenom bikiniju uz riječi popularnog Nazorovog jezikolomcaI cvrči, cvrči cvrčak na rubu crne smrče – te primila mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

Slika nije dostupna Severina: "Gola" haljina koja dokazuje da oskudna odjeća ne mora biti neukusna

Severina je samouvjereno pozirala u bikiniju ukrašenom zlatnim detaljima koji je sastavljen od minijaturnog gornjeg dijela i gaćica visokog struka. Izgled gaćica dodatno su razigrali postranični prorezi na nekoliko dijelova.

Iako je riječ o vrlo laskavom modelu gaćica, ostanite li u njemu predugo na suncu na koži će vam ostati zanimljivi tragovi od sunčanja. Baš zato dame ga izbjegavaju nositi na plažu, a pogotovo kada znaju da neće imati prilike ležati u dubokoj hladovini.

Kupaći kostim Kupaći kostimi za velike grudi: 10 modela bikinija i jednodijelnih badića već od 82 kune

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela laskavih gaćica viskog struka s prorezima po uzoru na Severinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju