Gaćice visokog struka omiljen su odabir za plažu među damama svih generacija. Riječ je o modelu koji igra ulogu steznika te skriva eventualan trbuščić.

Galerija Severina Bikini gaćice visokog struka s prorezima - 1 Bikini gaćice visokog struka s prorezima - 3 +1 Boohoo, 139 kn

Iako Severini nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje trbuščića, ni ona nije mogla odoljeti njegovim čarima. Hrvatska pjevačica trenutno se nalazi u Zadru, a na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre.

Na Instagramu je nedavno podijelila fotografiju u zelenom bikiniju uz riječi popularnog Nazorovog jezikolomcaI cvrči, cvrči cvrčak na rubu crne smrče – te primila mnoštvo lajkova i pozitivnih komentara.

Cher na dodjeli Oscara 1988. godine u goloj haljini Boba Mackieja Severina: "Gola" haljina koja dokazuje da oskudna odjeća ne mora biti neukusna

Severina je samouvjereno pozirala u bikiniju ukrašenom zlatnim detaljima koji je sastavljen od minijaturnog gornjeg dijela i gaćica visokog struka. Izgled gaćica dodatno su razigrali postranični prorezi na nekoliko dijelova.

Iako je riječ o vrlo laskavom modelu gaćica, ostanite li u njemu predugo na suncu na koži će vam ostati zanimljivi tragovi od sunčanja. Baš zato dame ga izbjegavaju nositi na plažu, a pogotovo kada znaju da neće imati prilike ležati u dubokoj hladovini.

Kupaći kostim Kupaći kostimi za velike grudi: 10 modela bikinija i jednodijelnih badića već od 82 kune

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela laskavih gaćica viskog struka s prorezima po uzoru na Severinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju