Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima – bez obzira na to bira li raskošne večernje haljine za crveni tepih ili odvažne kostime za pozornicu. Na nedavnom koncertu u Sloveniji odabrala je rokersko izdanje.

Galerija Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Gležnjače Nappa Frances GG Matelasse modnog brenda Gucci Gležnjače Nappa Frances GG Matelasse +0 Zmija kao detalj i na Guccijevim torbama

Severina je za Dan zaljubljenih nastupala u Ljutomeru u Sloveniji, a za koncert odabrala je vrlo jednostavno, ali upečatljivo izdanje.

Hrvatska pjevačica sparila je običnu bijelu majicu kratkih rukava, kožnatu minicu i mrežaste čarape u boji kože. Najveću pažnju privlačile su pak njezine gležnjače.


Iako na pozornici obično nastupa u cipelama s vrtoglavom potpeticom, ovaj put odlučila se za ugodniji ravniji đon. Nosila je crne gležnjače na vezanje s dva remenčića, čiji potplat ukrašava zmija.

Riječ je o starijem modelu Guccijevih gležnjača Nappa Frances Matelasse koje su rasprodane i više se ne mogu kupiti u trgovinama.

Gležnjače Nappa Frances GG Matelasse modnog brenda Gucci Gležnjače Nappa Frances GG Matelasse modnog brenda Gucci (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Talijanska modna kuća u svojem dizajnu često koristi životinjske detalje te je inspirirana simbolikom zmije.

Stari Grci i Rimljani vjerovali su da zmije simboliziraju mudrost i znanje, a u nekim drugim kulturama one su predstavljale potentnu kombinaciju moći, senzualnosti i zavodljivosti.

Severina u čipkastom kostimu za pozornicu u kojem je nemoguće ostati neprimijećen Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 9 Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 10 Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 8 +7 Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 7

Severina: Dokaz da su crna haljina i mrak sandale dovoljni za izdanje o kojem će svi pričati Severina Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio +3 Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio

Gucci je simbol zmije uvrstio u svoj dizajn – kao uzorak na odjeći, kopče na cipelama i torbicama, ali i na potplatima na obući.

Gležnjače Nappa Frances GG Matelasse Gležnjače Nappa Frances GG Matelasse (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju