Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima – bez obzira nalazi li se na crvenom tepihu u glamuroznoj kreaciji ili pjeva na pozornicu u odvažnom scenskom kostimu.

Galerija Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 9 Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 10 Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 8 +7 Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 7

Tako je bilo sinoć i na koncertu u Arenu u Varaždinu gdje je nastupila pred velikom i raspjevanom publikom.

Severina je otpjevala svoje najveće glazbene hitove, a posebno za ovu priliku band je proširila s gostujućim gudačima i trubačima.

Hrvatska pjevačica i ovoga je puta povjerenje povjerila Matiji Vuici koja je za nju osmislila dojmljiv scenski kostim napravljen od crne čipke i tila.

Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 3 Severina na koncertu u varaždinskoj Areni - 3 (Foto: PR / Matea Smolčić Senčar i Dario Horvat)

Čipkasta i pripijena kreacija s V izrezom i dugim rukavima istaknula je njezinu ženstvenu siluetu, a sparila ju je s crnim najlonkama s upečatljivim uzorkom ruže.

Riječ je o izdanju kakvo je sceni nose najveće glazbene zvijezde današnjice - od Beyonce do Jennifer Lopez. Izdanje je zaokružila s crnim sandalama otvorenih prstiju i visokom potpeticom.

Severina: Dokaz da su crna haljina i mrak sandale dovoljni za izdanje o kojem će svi pričati Severina Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio +3 Severina na dodjeli nagrada Zlatni Studio

Predobre su! Severina u tajicama koje se mogu uklopiti i u najsvečaniju kombinaciju Fendi, proljeće/ljeto 2019. Chanel, proljeće/ljeto 2019. Tajice modne kuće Dolce & Gabbana +1 Tajice modne kuće Dolce & Gabbana

Stajling potpisuje Severinina stilistica Katija Šimundić, a za šminku i frizuru pobrinuli su se Dajana Pajkić i Martin Posavec.

Jennifer Lopez za pozornicu često bira kreacije od čipke i tila koje naglašavaju figuru Jennifer Lopez za pozornicu često bira kreacije od čipke i tila koje naglašavaju figuru (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju