Većina glazbenika novogodišnje praznike provodi radno, pa je tako i Severina održala dva koncerta u Crnoj Gori

Galerija Poznate dame u crvenim haljinama sa šljokicama - 2 Poznate dame u crvenim haljinama sa šljokicama - 8 Poznate dame u crvenim haljinama sa šljokicama - 7 +5 Diane Kruger Kada je u pitanju stajling za doček Nove godine, prema starim vjerovanjima važno je imati barem jedan detalj u crvenoj boji jer ona donosi sreću u narednoj godini.

Severini će 2018. godina onda itekako biti sretna jer ju je dočekala u prekrasnoj crvenoj haljini hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Efektna haljina s visokim prorezom i šljokicama u struku stegnuta širokim crnim remenom uistinu je upečatljiv odabir za najluđu noć u godini, a Severina ju je kombinirala s jednostavnim crnim štiklama.

Ovakav tip glamurozne haljine proslavile su filmske dive Marilyn Monroe i Jane Russell 1953. godine u legendarnom filmu Howarda Hawksa "Muškarci više vole plavuše" te se od tada često mogu vidjeti na crvenim tepisima. U galeriji pogledajte kakve crvene modele šljokicama vole druge poznate dame.
Marilyn Monroe I Jane Russell 1953. u haljinama iz filma \'Muškarci više vole plavuše\' Marilyn Monroe I Jane Russell 1953. u haljinama iz filma 'Muškarci više vole plavuše' Foto: Profimedia
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju