U jesen prošle godine H&M predstavio je suradnju s Rabanneom, točnije futurističku kolekciju koja se oslanja na kultne kreacije pokojnog španjolskog dizajnera Paca Rabannea.

Galerija Irina Shayk i Severina nosile su istu haljinu Severina na koncertu u Zadru u Rabanne x H&M haljini Rabanne x hm mini haljina prodavala se po cijeni od oko 400-injak eura +3 Irina Shayk u Rabanne x H&M haljini u Parizu

Kolekcija Juliena Dossena koji obnaša funkciju kreativnog direktora modne kuće Rabanne opisivala se kao zabavna i hedonistička, pa ne čudi što je bila uglavnom sastavljena od komada stvorenih za plesni podij te prepuna svjetlucavih šljokica.

Na predstavljanju ove kolekciju u pariškom klubu Silencio u listopadu 2023. godine Irina Shayk zablistala je u jednoj od najupečatljivijih kombinacija – nosila je mini haljinu sastavljenu od srebrnih i zlatnih diskova.

Irina Shayk u Rabanne x H&M haljini u Parizu Irina Shayk u Rabanne x H&M haljini u Parizu (Foto: Profimedia)

Mini haljina s V izrezom i naramenicama izrađena je od međusobno povezanih diskova sa šljokicama u različitim veličinama i tonovima koji se pomiču zajedno s tijelom. S obzirom da je riječ o haljini bez ugrađene podstave Irina je ispod nje nosila bijelu mini haljinu obrubljenu čipkom.

Na nogama je pak imala srebrne cipele s povišenom potpeticom, a na ušima predimenzionirane viseće naušnice.

Rabanne x hm mini haljina prodavala se po cijeni od oko 400-injak eura Rabanne x hm mini haljina prodavala se po cijeni od oko 400-injak eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Istu haljinu je ovog vikenda na koncertu u Zadru nosila i Severina. Hrvatska pjevačica nosila je spomenutu haljinu na koncertu u velikoj dvorani Krešimira Ćosića koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Ispod upečatljivog mini modela nosila je bodi u boji kože, a na nogama srebrne sandale otvorenih prstiju.

Severina u mini disk haljini Rabanne x hm Severina u mini disk haljini Rabanne x hm (Foto: PR / Matea Smolčić Senčar i Iva Perinčić)

Koja je dama bolje iskombinirala haljinu iz H&M-ove suradnje s modnom kućom Rabanne? Pogledajte fotografije, pa dajte svoj sud u našoj anketi.

Tko bolje nosi haljinu iz kolekcije Rabanne x H&M?

glasova:

Irina Shayk vs. Severina u Rabanne x H&M haljini Irina Shayk vs. Severina u Rabanne x H&M haljini (Foto: Profimedia.hr / Zvonko Pavic / CROPIX)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju