U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu izvedena je premijera klasičnog baleta Giselle u koreografiji i režiji Joséa Carlosa Martíneza te pod dirigentskim vodstvom Diana Tchobanova.

Galerija Balet Giselle Balet Giselle +0 Balet Giselle

Romantična je to priča Theophila Gautiera uz glazbu Adolphea Adama o nesretno zaljubljenoj i prevarenoj mladoj seoskoj djevojci kojoj srce prepukne od ljubavi, a koja se zatim pridruži vilinskome svijetu.

U ulozi seoske djevojke Giselle našla se Asuka Maura, dok je grofa Albrechta utjelovio Tomislav Petranović.

Premijera baleta Giselle privukla je brojna poznata lica iz javnog života, a romantičnoj baletnoj priči nije mogla odoljeti ni Severina.

Za ovu priliku odabrala je vrlo nenametljivo, ali uvijek pogođeno izdanje – malu crnu haljinu koja se nalazi u većini ženskih ormara, a koja se sjajno kombinira u dnevnim i večernjim prilikama.

Balet Giselle Pogledajte ulomak iz baleta "Giselle" zagrebačkog HNK-a

Labuđe jezero na pozornici HNK-a u Zagrebu Nova baletna sezona u HNK-u: Uz već poznate hitove stižu premijerni "Ponos i predrasude" i "Giselle"

Hrvatska pjevačica nosila je midi pletenu haljinu ukrašenu svjetlucavim remenom i puf rukavima. Haljinu je sparila uz lakirane crne gležnjače koje su uvijek dobrodošao dodatak u klasičnim kombinacijama i crne najlonke te uz malu crnu torbicu.

Balet Giselle Balet Giselle (Foto: HNK Zagreb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju