Modni trendovi koji su bili popularni u prošlim desetljećima svako malo dožive svoj povratak, a sada su ponovno "oživjele" i mokasinke s otvorenom petom kakve su se nosile početkom 2000-tih godina. Ovakav model cipela, koji nije po svačijem ukusu, nosi i Severina

Galerija Severina Mokasinke s otvorenom petom iz trgovina - 3 Mokasinke s otvorenom petom iz trgovina - 1 +2 Dorothy Perkins, 123 kn Pjevačica Severina Kojić poznata je kao ljubiteljica raznih modnih trendova koja voli eksperimentirati s odjećom i kombiniranjem stilova. Tako je na svom Instagramu objavila fotografiju u mokasinkama s otvorenom petom, modelu obuće kakav je bio naročito popularan početkom 2000-tih.

U trendu su tada posebno bile srebrne i zlatne cipele koje su spoj mokasinki i natikača. Upravo takav model iz trgovine Mass nosi i Severina, a kombinirala ih je uz bijelu haljinu šireg udobnog kroja.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Uz fotografiju na Instagramu naša pjevačica napisala je stihove pjesme "Walking In My Shoes" grupe Depeche Mode.

I'm not looking for absolution
Forgiveness for the things i do,
But before you come to any conclusions
Try walking in my shoes.


Mokasinke s otvorenom petom jedan su od onih modela cipela koje nisu po svačijem ukusu, no ovoga proljeća sigurno ćemo ih viđati po hrvatskim ulicama. Modele koje smo pronašli u trgovinama razgledajte u fotogaleriji.
Mokasinke s otvorenom petom iz trgovina - 4 Pull&Bear, 169,90 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju