Severina je nedavno izbacila novi video spot za pjesmu "Losha“ koji je snimila na ulicama New Yorka. Na svojem Instagram profilu podijelila je modne kombinacije sa snimanja.

Galerija Štikle Hangisi s potpisom Manola Blahnika - 1 Štikle Hangisi s potpisom Manola Blahnika - 2 Štikle Hangisi s potpisom Manola Blahnika - 4 +0 Štikle Hangisi s potpisom Manola Blahnika - 3

Obožavateljicama "Seksa i grada“ odmah su u oči upale štikle s potpisom Manola Blahnika u ružičastoj boji koju je hrvatska pjevačica sparila sa zelenom mini haljinom bez rukava te kratkom šarenom jaknicom.

Glumice iz serije \'Seks i grad\' Kviz za najupućenije: Dokažite da ste pravi fan serije "Seks i grad"

Riječ je o modelu Hangisi od kravlje kože s potpeticom od 105 milimetara i Swarovski kopčom koji je u prvom filmu Seks i grad nosila Carrie Bradshaw na svojem skromnom vjenčanju za Facu.


Iako je zvijezda ovog megapopularnog serijala nosila plavi model satenskih cipelica, Hangisi štikle su u posljednjih 10 godina postale jedan od najomiljenijih izbora žena za vjenčanja.

Danas su dostupne u 10 nijansa od bijele do crne, a prodaju se po cijeni od 895 eura, odnosno oko 6650 kuna.

Uvijek sam volio sjajne modne dodatke pa sam stvorio cipelu s ovom ukrasnom kopčom koju sam pronašao u Italiji. Cipele su inspirirane Napoleonom I., Josephinom i Paulinom Bonaparte, otkrio je slavni dizajner Manolo Blahnik.

Pogledajte i: 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju