Slikar, kipar i književnik Dimitrije Popović predstavio je svoju novu knjigu "Likovni zapisi u doba korone". Gošća na promociji održanoj u kliničkoj bolnici Dubrava u Zagrebu bila je i Severina, koja se i fotografirala s akademskim slikarom s kojim je i sama surađivala.

Za promociju u KB-u Dubrava Severina se, kao i uvijek, lijepo dotjerala, a za ovu priliku pjevačica je privlačila pažnju u ljubičastom kompletu sastavljenom od suknje pencil kroja i kratke bomber jakne. Suknja koja seže do sredine listova ima raspor s lijeve strane, čija se visina regulira patentnim zatvaračem. Zbog toga ovaj model duže suknje ima efekt minice, a s obzirom na to da se visina raspora može podesiti, lako bi osvojio i žene koje ne vole pokazivati noge.

Jakna koja seže do struka dodatno je istaknula vitku figuru pjevačice, a upečatljive su i štikle u kombinaciji zelene i ljubičaste koje se vežu oko gležnja. Stajling s kojim je još jednom pokazala koliko dobro nosi na prvu možda i nespojive boje, Severina je zaokružila s torbicom Nile Bracelet modne kuće Chloe u zelenoj boji, a riječ je o modelu torbice koji je zbog svoje ogromne popularnosti brzo stekao kultni status.

Severina: Mali detalj na gornjem dijelu bikinija koji još više ističe ženstvene adute Severina Obrubljeni bikiniji iz trgovina - 4 Obrubljeni bikiniji iz trgovina - 2 +1 Obrubljeni bikiniji iz trgovina - 3

Severina Severina: Čipkasta haljina ispod koje nije potrebno nositi grudnjak

Uz fotografije s promocije knjige koje je objavila na Instagramu Severina je napisala:

U kliničkoj bolnici Dubrava (tzv. Covid bolnici) održana je promocija knjige našeg dragog slikara, kipara i književnika, Dimitrija Popovića, 'Likovni zapisi u doba korone'. Trebala mi je ta večer, jer njegove riječi odišu toplinom i znanjem. I kao što reče Dimitrije - 'medicina i umjetnost su jako bliske prijateljice'. Medicina na jedan, a umjetnost na drugi način pomažu ljudima. Veliki pljesak za obje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju