Severina je svojim hitovima još jednom zapalila atmosferu i oduševila publiku, ovoga puta u prepunom Gradskom vrtu u Osijeku.

Galerija Severina u Osijeku Severina u Osijeku Severina u Osijeku +3 Dijamantno izdanje Severine na koncertu u Osijeku

Osim poznatim hitovima, Severina je publiku oduševila velikom emocijom, ali i odjevnom kombinacijom kojom je još jednom pokazala da je uistinu jedna od najbolje odjevenih Hrvatica.

To je potvrdio i stilist Marko Grubnić koji je u našem serijalu Dreskod Severinu istaknuo kao jednu od dama iz domaćeg javnog života koja ima besprijekoran stil.

Severina je zaista osoba koja jako pazi na svoj stil. Jako njeguje taj svoj stil godinama. Imala je razne faze kao i njena karijera, kao i njene pjesme. Međutim, ona stilski jako, jako dobro prati sve to skupa, rekao je Marko.

Severina u Osijeku Dijamantno izdanje Severine na koncertu u Osijeku (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Severina je za koncert u Osijeku odjenula dijamantnu haljinu koja joj je stajala kao salivena.

Korzetirana mini haljina cijelom je površinom prekrivena kristalima, a njezin zavodljivi kroj naglasio je siluetu i istaknuo najbolje na Severini.

Severina u Osijeku Dijamantno izdanje Severine na koncertu u Osijeku (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Mini haljina posebna je po efektnim detaljima na bokovima te po resicama koje su zaigrale cijeli njezin outfit. Svoj modni odabir upotpunila je jednostavnim sandalama na visoku petu, a kosu je jednostavno raspustila.

Severina u tako efektnom modelu hlača koji danas rijetko viđamo Trapezice modne kuće Alaia Trapezice modne kuće Alaia Trapezice modne kuće Alaia +5 Trapezice modne kuće Alaia

Nisam bila 12 godina u Osijeku, ali koliko vidim, ljubav ne samo da nije splasnula, nego se širi i na djecu onih koji su mi dolazili na koncerte dok su bili djeca, rekla je Severina uoči koncerta.

Severina u Osijeku Dijamantno izdanje Severine na koncertu u Osijeku (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Koje je još dame Marko Grubnić istaknuo kao najbolje odjevene možete pogledati u videu.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju