Zagrebački klub Mint sinoć nije bio dovoljno velik za sve Severinine obožavatelje koji su željeli doći na njezin koncert. Pjevačica je atmosferu dovela do usijanja svojim hitovima koje je publika uglas pjevala s njom.

Galerija Severina na koncertu u zagrebačkom klubu Mint Severina u Osijeku Severina na koncertu u Bjelovaru +2 Severina na koncertu u Vrgorcu - 5

Severina nas je odavno navikla na svoje odlične scenske kombinacije, a nije razočarala ni ovaj put. Iako često nastupa u haljinama, za ovaj koncert odabrala je odijelo.

Nosila je model u takozvanoj kobalt nijansi plave boje koje je još poznata i kao kraljevski plava. Nikome ovoliko moćno ne stoji plava, napisala je jedna njezina pratiteljica na Instagramu ispod fotografija Severinine odjevne kombinacije.

Iako je odabrala odijelo vrlo klasičnog kroja i boje, dodatak sitnih kristala na sakou i hlačama čini ovo odijelo vrlo glamuroznim i posebnim te stvorenim za neke svečanije prigode.

Ispod sakoa nosila efektan plavi grudnjak od velura, glatkog materijala koji je vrlo popularan u hladnije doba godine, a posebno u blagdanskom razdoblju.

Uz ovakvo odijelo, cipele s visokom potpeticom definitivno su savršen i gotovo nezaobilazan odabir. Severina ga je nadopunila otvorenim srebrnim štiklama s potpeticom umjerene visine koja joj je omogućila da na pozornici nesmetano pleše.

Zavirite u galeriju i razgledajte još Severininih scenskih kombinacija.

Severina na koncertu u Vrgorcu - 5 Severina na koncertu u Vrgorcu - 5 (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Kraljica stila: 12 najboljih Severininih kombinacija u 2023. godini Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Severina na izložbi Nenada Sovilja Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 +9 Severina na koncertu u Bjelovaru

Severina: Kultna torba u sjeni vatrenog kompleta koji krade poglede na svakom koraku Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Slavko Sobin, Severina i Tihana Lazović Trifunović Severina u kompletu brenda Zara +4 Torbica Lady Dior modne kuće Dior

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju