Severina je otputovala u Saint-Tropez na odmor. Na društvenim mrežama dijeli privatne trenutke s putovanja, ali i nadahnuća za modne igre.

Galerija Severina uvijek plijeni poglede svojim modnim izborima Maridruna, hlače Isla, 280 eura Maridruna, kimono Isla, 560 eura +0 Kimono i hlače ukrašene su etno tkanjem

Severina uživa u istraživanju mondenog ljetovališta na Azurnoj obali i plijeni pozornost svojim modnim odabirima. Na svojem Instagramu nedavno je podijelila upečatljivo ljetno izdanje koje se nameće kao sjajan izbor za plažu, odlazak u šoping ili izlazak s prijateljicama.

Na fotografiji pozira ispred ulice s dizajnerskim trgovinama u lepršavoj kreaciji srbijanskog brenda Maridruna, iza kojeg stoje Mariana Andrić i Aleksandar Zabunović.

Točnije, nosi hlače Isla sa širokim nogavicama i gumicom u struku koje su napravljene od viskoze. Riječ je o vrlo laganom modelu koji je toliko ugodan za nošenje da će vam se činiti kao da nemate ništa na sebi.

Uz hlače je kombinirala bijeli crop top, a preko svega prebacila kimono Isla istog srbijanskog brenda koji je ukrašen etnotkanjem na porubu rukava.

Maridruna, hlače Isla, 280 eura Maridruna, hlače Isla, 280 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Izdanje je dopunila zlatnim natikačama ravnih potplata, pletenom torbicom i sunčanim naočalama.

Ovo nije prvi put da hrvatska pjevačica nosi kimono Isla. Iskombinirala ga je uz bikini tigrastog uzorka još u veljači ove godine kada je bila na Maldivima te tako pokazala da je riječ o fleksibilnom komadu koji se može nositi u različitim prigodama.

Severina i Jelena Rozga u istim štiklama - sviđa li vam se ovaj popularni model? Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 3 Jelena Rozga na koncertu povodom obilježavanja Dana općine Pitomača +4 Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija

Severina u obožavanoj haljini koja pristaje ženama svih konfekcijskih brojeva Ashley Graham u haljini Diana dizajnerica Norme Kamali Marisol Nichols u haljini Norme Kamali Laverne Cox +4 Lauren Jauregui

U nastavku teksta pogledajte i zašto je upravo bijela boja miljenica mnogih u ljetno vrijeme. Pogledajte savjete Marka Grubnića u njegovoj videokolumni Dreskod za nošenje odjeće u bijeloj boji. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju