Severina provodi ljeto radno, a svaki slobodni trenutak koristi za uživanje u morskim radostima s obitelji i prijateljima. Na svojim društvenim mrežama rado dijeli trenutke s pozornice, ali i ono što se događa kada se ugase reflektori.

Galerija Severina uvijek privlači poglede svojim modnim izborima Johanna Ortiz, kmono-haljina Happy Mxstery, 909 eura Kimono-haljina Happy Mystery +0 Kimono-haljina Happy Mystery

Severina na svojim društvenim mrežama dijeli i modna nadahnuća za street style kombinacije koje uvijek privuku mnogo pozornosti. Na Instagramu je nedavno podijelila iznimno jednostavno i nosivo izdanje s daškom sofisticiranosti za odmor na moru. 

Na fotografijama pozira u kimono-haljini. Riječ je o vrlo udobnom odjevnom komadu koji oponaša izgled istoimene tradicionalne nošnje u Japanu. Kimono nalikuje na ogrtač – ima široke rukave i pojas kojim se steže u struku.

Severina je za boravak na Korčuli, na kojoj je posjetila i katedralu svetog Marka,  odabrala kimono-haljinu Johanne Ortriz – kolumbijske dizajnerice sa stalnom adresom u Kaliforniji u bijeloj boji te sa zelenim detaljima koji su nadahnuti sunčanim tropskim plažama i elementima art decoa.

Riječ je o modelu Happy Mystery napravljenom od 100 posto prirodnog pamuka te je iznimno ugodan za nošenje. Sjajan je izbor uz kupaći kostim te se nameće kao idealno rješenje kada planirate otići na plažu bez obzira nosite li veličinu XS ili XL.

Johanna Ortiz, kmono-haljina Happy Mxstery, 909 eura Johanna Ortiz, kmono-haljina Happy Mxstery, 909 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Hrvatska pjevačica kimono-haljinu sparila je s običnim bijelim japankama i bijelom Diorovom torbicom. Izdanje je dopunila s nekoliko decentnih komada nakita i nezaobilaznim sunčanim naočalama.

Izgleda poput boginje: Severinina hit-haljina iz Manga dolazi u šest boja Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga u žutoj boji s cvjetnim printom Haljina iz Manga u boji neba +3 Haljina iz Manga u ljubičastoj boji

Severina: Natikače koje pristaju uz baš sve ljetne kombinacije Roxy, 16,49 EUR Reserved, 17,99 EUR H&M, 24,99 EUR +6 Zara, 29,95 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju