Ljetna koncertna sezona u punom je jeku, a Severina je svoju seriju nastupa nastavila u Bitoli. Cijela regija obožava našu pjevačicu, pa tako razdragane publike nije nedostajalo ni u Sjevernoj Makedoniji.

Galerija Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga u žutoj boji s cvjetnim printom Haljina iz Manga u boji neba +3 Hit-haljina iz Manga

S pratiteljima na Instagramu podijelila je i fotografije s koncerta te pritom oduševila svojim odabirom haljine. Naime, nosila je jedan od najtraženijih ovosezonskih modela iz ponude poznatog španjolskog komercijalnog brenda Mango.

Njihova haljina iz proljetno-ljetne kolekcije za 2023. godinu već nekoliko mjeseci oduševljava žene diljem svijeta.

Plisirani model asimetričnog kroja istaknuo se zahvaljujući vrlo elegantnom i profinjenom dizajnu. Klasika s pomakom pokazala se kao dobitna kombinacija, a Mango je haljinu dosad lansirao u šest različitih boja.

Haljina iz Manga u boji neba Hit-haljina iz Manga (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Prvi model u boji fuksije rasprodao se u rekordnom roku. Nakon toga u ponudu su stigli ljubičasti i svjetloplavi model te žuto-zelena varijanta s cvjetnim uzorkom. U trećoj turi Mango je ponudu obogatio prekrasnim ružičastim ombre modelom, kao i bijelim.

Mango, 99,99 EUR Mango, 99,99 EUR (Foto: Mango)

Upravo je potonju bijelu varijantu na koncertu u Bitoli nosila Severina. Spojila ju je sa srebrnim štiklama i nenametljivim nakitom, a rezultat je sjajna kombinacija za koju su njezini obožavatelji imali samo riječi hvale.

Poput grčkih boginja, jedan je od komentara na Instagramu, koji potvrđuje da je novo Severinino izdanje opet bilo pogodak u sridu.

Mango, 99,99 EUR Mango, 99,99 EUR (Foto: Mango)

Severina nosi najpoželjnije natikače na svijetu kojima popularnost ne pada već 25 godina Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija Severina u natikačama Oran Natikače Oran modne kuće Hermes +3 Natikače Oran modne kuće Hermes

Severina: Kombinezon iz Zare od 20 eura kojem su zlatne sandale sjajan par Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 6 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 6 +2 Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju