Ljetna lakoća postojanja uključuje i neopterećeno odijevanje. I dok ćemo tijekom hladnijih dana puno više pozornosti posvetiti kombiniranju komada koje imamo u ormaru, vreli mjeseci u mnogima će poprilično umanjiti želju za stiliziranjem modnih izdanja. Naravno, to se ne odnosi na modne ziherašice koje u svakom trenutku vole biti sređene, bez obzira na doba godine i vremenske prilike.

Galerija Roxy, 16,49 EUR Reserved, 17,99 EUR H&M, 24,99 EUR +6 Zara, 29,95 EUR

Dame koje ne vole previše eksperimentirati s modom žele biti sigurne da je sve u njihovoj kombinaciji po pravilima. Primjerice, one neće birati odvažnu obuću i uvijek će posezati za neutralnim modelima koji pristaju uz sve.

Nedavno smo pisali o tome koje su boje ljetne obuće idealne upravo zato što su svestrane i mogu se kombinirati uz sve, a na tom popisu boja nalazi se i zlatna.

Severina na Mikonosu Severina na Mikonosu (Foto: Instagram @severina)

Koliko svestrana može biti zlatna boja, pokazala nam je i Severina. Na Instagramu je objavila fotografije s Mikonosa na kojima nosi sjajnu ljetnu kombinaciju sastavljenu od pletene haljine brenda Jalizé i zlatnih gumenih natikača. Iako na prvi pogled izgledaju kao japanke, za razliku od klasičnih japanki - tanki remenčići toga modela isprepleću se oko nožnog palca.

Severina na Mikonosu Severina na Mikonosu (Foto: Instagram @severina)

Haljina iz prošlogodišnje proljetno-ljetne kolekcije APULIA napravljena je u neutralnoj bež boji i zlatne su je natikače malo razigrale.

S druge strane, Severina ih je nosila i uz haljinu u baš efektnoj i jarkoj nijansi ružičaste boje. Potpuno drugačiji stil i boja, ali zlatne natikače i uz nju su se savršeno uklopile.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte razne modele sandala i natikača u zlatnoj boji po uzoru na Severinu.

Severina na Mikonosu Severina na Mikonosu (Foto: Instagram @severina)

Severina nosi najpoželjnije natikače na svijetu kojima popularnost ne pada već 25 godina Severina je kultne natikače Oran zamijenila štiklama Portofino Ginavita Rossija Severina u natikačama Oran Natikače Oran modne kuće Hermes +3 Natikače Oran modne kuće Hermes

Severina: "Rastezljive" štikle koje dio žena opisuje kao vrlo neudobne Hailey Bieber nosi torbu Pouch modne kuće Bottega Veneta Kim Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley u Severina na premijeri filma +3 Severina nosi torbu i štikle modne kuće Bottega Veneta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju