Severina je u društvu svoje obitelji i prijatelja posjetila Višnjan, malo pitoreskno istarsko mjesto u koje mnogi dolaze ciljano zbog zvjezdarnice. Upravo je nju posjetila i Severina te je svoje dojmove i oduševljenje podijelila s pratiteljima na Instagramu.

Galerija Severina u Višnjanu Severina u Višnjanu Jennifer Lopez u mokasinama modne kuće Chanel +3 Elle Fanning u mokasinama modne kuće Chanel

Moj idol je Korado Korlević, astronom i učitelj iz Višnjana. Prema broju otkrića, Korado Korlević je osmi najproduktivniji tragač za asteroidima svih vremena, a dosad ih je otkrio čak 1295. Prema njegovu prezimenu nazvana su i dva kometa koje je otkrio, a za zasluge na području astronomije i edukacije jedno je od nebeskih tijela između Marsa i Jupitera nazvano Korado. Zvjezdarnica Višnjan jedna je od najproduktivnijih zvjezdarnica u praćenju malih tijela Sunčeva sustava; u posljednje je dvije godine na trećem mjestu u svijetu. Za nauku nikad nije kasno, ali ni rano. Preporučujem svima da dovedu djecu i zaljube ih u znanost. Hvala divnoj Gordani i vidimo se opet uskoro, napisala je Severina.

Severina u Višnjanu Severina u Višnjanu (Foto: Severina/Instagram)

Po mnogima najbolje odjevena slavna Hrvatica i za ovu je prigodu odabrala sjajnu odjevnu kombinaciju. Haljinu ukrašenu decentnim cvjetnim uzorkom i opasanu remenom spojila je s mokasinama modne kuće Chanel i bijelim soknama, a kasnije nadogradila i efektnim puloverom.

Severina u Višnjanu Severina u Višnjanu (Foto: Severina/Instagram)

Ako pitate trendseterice i modne influenserice, mokasine su najpoželjniji model cipela u jesenskoj sezoni, a one s potpisom Chanela smatraju se pravim klasikom. Modni znalci kažu kako su njihove mokasine ekvivalent njihovoj kultnoj torbi 2.55 pa ne čudi što ih mnogi žele imati u svojoj kolekciji cipela.

Nosi ih čak i Jennifer Lopez, kraljica štikli koja i u kupovinu kade odlazi u vrtoglavim potpeticama.

Jennifer Lopez u mokasinama modne kuće Chanel Jennifer Lopez u mokasinama modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Mokasine su jedan od onih modela cipela oko kojih se uvijek lome koplja. Ljubiteljice visokih potpetica zamjeraju im ravan potplat i generalno nisu oduševljene njihovim dizanom, a s druge strane, mnoge dame jednostavno ih obožavaju i smatraju nezamjenjivima u prijelaznom razdoblju.

Meni su mokasine...

glasova:

Elle Fanning u mokasinama modne kuće Chanel Elle Fanning u mokasinama modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Nova kolekcija modne kuće Chanel u savršenom spoju elegancije i ležernosti Chanel, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2024. - 1 Chanel, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2024. - 2 Chanel, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2024. - 3 +16 Chanel, ready-to-wear, proljeće/ljeto 2024. - 4

Siva je nova crna: Chanelova kolekcija potvrđuje nadolazeći trend Chanel, RTW, jesen/zima 2023./2024. Chanel, RTW, jesen/zima 2023./2024. Chanel, RTW, jesen/zima 2023./2024. +4 Chanel, RTW, jesen/zima 2023./2024.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju