Severina ovih dana vrijeme provodi u Rimu sa svojim prijateljima i obitelji, a s pratiteljima na Instagramu dijeli dio atmosfere s odmora u glavnom gradu Italije.

Galerija Severina Natikače Jimmy Choo Bing, 100 mm, 850 eura Ovaj model štikli Jimmyja Chooa voli nositi i kraljica Letizia +8 Kraljica Letizia

Severina je nedavno podijelila i video na toj društvenoj mreži u kojem suvereno korača talijanskim ulicama prema jednom restoranu u elegantnoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od male crne haljine i štikli u boji kože.

I to ne bi bilo ništa čudno da hrvatska pjevačica ne nosi kultne natikače Jimmyja Chooa modela Bing s vrtoglavom iglenom potpeticom, a istovremeno korača po izazovnom kamenom terenu, na kojem se ne bi snašle baš sve dame.

Potvrđuje to i komentar influencerice Elle Dvornik:

Znači, žena hoda u štikli s petom tanjom od mojih živaca i ne gleda u smrtonosne kockice na podu. Ja bih se stopila sa zemljom na prvom koraku, priznala je Ella, a s njom su se složile i brojne druge dame u komentarima.

Jedan od brojnih simpatičnih komentara ispod objave bio je i: Kad naučiš u Splitu gazit u štiklama, ne'š ti Italije.

Natikače Jimmy Choo Bing, 100 mm, 850 eura Natikače Jimmy Choo Bing, 100 mm, 850 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Riječ je o modelu natikača s visokom potpeticom koje vole nositi brojne trendseterice i influencerice.

Model natikača Bing u svojem ormaru imaju i mnoge slavne dame - od glumice Lee Michele do španjolske kraljice Letizije.

Ovaj model štikli Jimmyja Chooa voli nositi i kraljica Letizia Ovaj model štikli Jimmyja Chooa voli nositi i kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Severina se na Instagramu pohvalila i kako je otišla na koncert Brucea Srpingsteena u Circus Maximusu u Rimu, kojeg sluša još od osnovne škole.

Severina kao vjenčana kuma u haljini koja je poštovala sva pravila svadbene mode Vjenčanje Hrvoja i Andree Čermak Severina u ulozi vjenčane kume Severina je vjenčana kuma Andrei i Hrvoju Čermaku +2 Severinino kumsko izdanje

Nije lako izdvojiti pet najboljih Severininih izdanja, ali mi smo probali Severina na proslavi svog 50. rođendana Severina na proslavi svog 50. rođendana Severina u Beogradu 2012. godine +2 Severina u haljini Stelle McCartney na Sarajevo Film Festivalu 2013. godine

Za tu priliku odabrala je malo ležernije odjevno izdanje sastavljeno od traperica, bijelog topa i crnog sakoa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju