I dok Hrvati uživaju u prvom ovogodišnjem snijegu, Severina gušta u suncu i moru na rajskom Tajlandu. Na svojim društvenim mrežama dijeli fotografije s odmora, ali i modne inspiracije.

Galerija Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima Eres, trikini Isabel, 595 eura - 3 Eres, trikini Isabel, 595 eura - 2 +0 Eres, trikini Isabel, 595 eura - 1

Prije 1974. godine bio je poznat kao Khao Phing Kan, a nakon toga ostao je zapamćen kao otok na kojem je sniman legendarni film o Jamesu Bondu po imenu "Čovjek sa zlatnim pištoljem" s Rogerom Mooreom u glavnoj ulozi.

Ni Severina nije mogla odoljeti privlačnosti Khao Phing Kana, te je tijekom svojeg odmora na Tajlandu posjetila i ovaj komadić raja. Na svojem Instagramu podijelila je nekoliko fotografija s te lokacije uz riječi:

Vučković. Severina Vučković. Na “James Bond otoku”, mjestu gdje se 1974. snimao film ‘The Man with the Golden Gun’.

Kako i priliči trenutnim temperaturama na Tajlandu, hrvatska pjevačica za ovu je priliku odabrala kupaći kostim – točnije trikini brenda Eres.

Riječ je o brendu kreativne direktorice Valerie Delafosse kojeg je 1968. godine pokrenula Irene Leroux kako bi modernizirala odjeću za kupanje koju je njezina obitelj prodavala u svojem obiteljskom butiku.

Trikini Isabel je napravljen u plavo-sivoj nijansi te obrubljen bijelom bojom, a u struku ima prsten koji mu daje pomalo retro izgled. Zbog izreza na predjelu struka, ovaj model kupaćeg kostima nije preporučljiv za sunčanje.

Eres, trikini Isabel, 595 eura - 2 Eres, trikini Isabel, 595 eura - 2 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Maksi haljina savršena za odmor koja Severini tako dobro stoji Severina Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 3 Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 2 +0 Haljina Joanne Ortiz, 1104 eura - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju