Iako su temperature u našoj zemlji primjerenije proljeću, kapute ipak ne skidamo sa sebe. U nastavku pogledajte kakav je model za sebe odabrala Nina Badrić. U pitanju je kaput istog brenda koji voli i Severina

Galerija Catherine Middleton obožava odjeću u kraljevsko plavoj boji - 1 Catherine Middleton obožava odjeću u kraljevsko plavoj boji - 2 Catherine Middleton obožava odjeću u kraljevsko plavoj boji - 3 +0 Catherine Middleton u kaputima kraljevsko plave boje S obzirom na njezin naziv, nije nimalo čudno to što je takozvana kraljevsko plava boja iznimno popularna među članicama kraljevskih obitelji.

Primjerice, vojvotkinja od Cambridgea u svom ormaru ima niz odjevnih komada u toj prekrasnoj nijansi plave pa se tako na svečanim događanjima voli pojaviti u kraljevsko plavim toaletama, a također često nosi i kapute u istoj boji.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kraljevsko plave kapute nose i naše velike glazbene zvijezde, Severina i Nina Badrić. Severina je na nedavnom putovanju u Parizu nosila model od umjetnog krzna brenda Inverno Caldo.

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Nina je na svom službenom Instagram profilu pokazala kaput istog brenda, ali ona je za sebe odabrala klasičan damski model "vojničkog" kroja sa srebrnim gumbima i krznenim ovratnikom.

Koji kraljevsko plavi kaput biste rado vidjele u svom ormaru?

glasova:

Catherine Middleton obožava odjeću u kraljevsko plavoj boji - 4 Catherine Middleton u kaputima kraljevsko plave boje Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju