U dvorani Prudential Center u Newarku održana je dodjela nagrada MTV Video Music Awards. Videospot za pjesmu „Anti-Hero“ glazbenice Taylor Swift proglašen je videom godine, a Taylor je kući ponijela i nagrade za umjetnika godine, album godine, pjesmu godine, najbolju režiju i vizualne efekte.

Galerija Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 1 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 3 Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 5 +3 Shakira se u drugom dijelu dodjele presvukla u novu haljinu s potpisom Versacea

Nagrada Video Vanguard koja se dodjeljuje za veliki doprinos glazbenoj industriji te utjecaj na formu glazbenog videa i pop-kulturu, ove godine pripala je Shakiri. Kolumbijska zvijezda prva je južnoamerička glazbenica u povijesti koja je osvojila ovo priznanje.

Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 5 Shakira je na dodjelu došla sa sinovima Sashom i Milanom (Foto: Afp)

Želim zahvaliti svojim roditeljima i mojoj djeci, Milanu i Sashi, koji su ovdje. Hvala vam što me uveseljavate i dajete mi osjećaj da mama stvarno može sve. Ovu nagradu želim podijeliti sa svojim fanovima koji su me uvije podupirali bez obzira na sve. Hvala vam što ste moja vojska i što mi pomažete da se borim u svojim bitkama, rekla je Shakira.

Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 3 Shakira u haljini modne kuće Versace (Foto: Afp)

Pjevačica je na dodjelu došla u fantastičnoj zlatnoj haljini modne kuće Versace koja joj je pristajala kao salivena. Model s tankim bretelicama ima otvorena leđa i naglašava figuru, a u donjem dijelu lagano se širi.
Shakira se za nastup presvukla u novu kombinaciju, a nakon toga odjenula još jednu haljinu, također s potpisom Versacea.

Shakira na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards - 6 Shakira se u drugom dijelu dodjele presvukla u novu haljinu s potpisom Versacea (Foto: Afp)

Svijetloplava satenska haljina ukrašena zihericama sve je podsjetila na kultni model ove talijanske modne kuće koji je 1994. godine Elizabeth Hurley nosila na premijeri filma Četiri vjenčanja i sprovod. Haljina je šokirala konzervativce, a Versace od tada redovito lansira modele ukrašene sa zihericama kao posvetu haljini koja je postala jedan od njihovih simbola.

Više mi se sviđa...

glasova:

Elizabeth Hurley u kultnoj haljini modne kuće Versace Elizabeth Hurley u kultnoj haljini modne kuće Versace (Foto: Profimedia)

Shakira sa sebe ne skida tenisice u kojima treba paziti na svaki korak Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 +8 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13

"Moraš imati poštovanja": Shakirino izdanje za Wimbledon proglašeno neprimjerenim Shakira u kraljevskoj loži tijekom polufinala Wimbledona Shakira tijekom polufinala Wimbledona MO5CH1NO Jeans +2 Shakira

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju