Kolumbijska glazbena zvijezda Shakira trenutno se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama. Točnije, u Los Angelesu snima nove pjesme. Sudeći po njezinoj posljednjoj objavi na Instagramu, vrijedno radi u studiju i svojim obožavateljima priprema nove hitove.

Galerija Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Shakira u cargo hlačama +2 Shakira u cargo hlačama

Naravno, pronašla je vremena za malo uživancije i skoknula do Beverly Hillsa. Paparazzi su je snimili na izlasku iz poznatog hotela The Peninsula u kojem se nalazi restoran The Roof Garden. Upravo je tamo Shakira večerala sa svojim društvom.

Shakira u cargo hlačama Shakira u cargo hlačama (Foto: Profimedia)

Za izlazak je odabrala vrlo ležernu odjevnu kombinaciju. Spojila je efektne cargo hlače s pripadajućim topom otvorenih ramena i sandale otvorenih prstiju s masivnom platformom. Ležerno večernje izdanje zaokružila je torbicom modne kuće Mugler koju je već nosila u raznim prigodama.

Shakira u cargo hlačama Shakira u cargo hlačama (Foto: Profimedia)

Cargo hlače jedan su od najvećih ovogodišnjih trendova. Kod nas poznatije kao vojničke hlače, ovi modeli ležernijeg kroja ukrašeni predimenzioniranim džepovima i inspirirani vojničkom modom, vrhunac popularnosti doživjeli su krajem 90-ih i početkom 2000-ih.

Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Iako njihova renesansa traje već nekoliko sezona, upravo ova godina označava vrhunac njihove dominacije. Kolekcije modnih kuća za proljeće/ljeto 2023. bile su prepune cargo modela, a prema viđenom u kolekcijama za jesen/zimu 2023./2024. pomama za ovakvim hlačama polako prestaje.

Nosite li cargo hlače?

glasova:

Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

"Moraš imati poštovanja": Shakirino izdanje za Wimbledon proglašeno neprimjerenim Shakira u kraljevskoj loži tijekom polufinala Wimbledona Shakira tijekom polufinala Wimbledona MO5CH1NO Jeans +2 Shakira

Shakira sa sebe ne skida tenisice u kojima treba paziti na svaki korak Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 +8 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju