Shakira je jedna od najpoznatijih džepnih Venera u svijetu zabavne industrije. Predivna kolumbijska glazbenica visoka je 155 centimetara, a, kao i mnoge druge niže žene, obožava nositi obuću s platformom kako bi vizualno produljila svoju figuru. Na spomen takve obuće većina prvo pomisli na sandale i salonke s visokom potpeticom, poput kultnih louboutinki ili Versaceova modela Meduza koji je popularan posljednjih nekoliko godina.

Galerija Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 +8 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13

Međutim, Shakira se ne zadržava samo na obući za posebne prigode. Ona svojoj visini dodaje centimetre i u ležernim prigodama, zahvaljujući svom omiljenom modelu tenisica koje posljednjih godinu dana gotovo ne skida sa sebe.

Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 (Foto: Profimedia)

U pitanju su tenisice američkog brenda R13, koji je 2009. godine osnovao dizajner Chris Leba. Nakon 19 godina rada u modnoj kući Ralph Lauren, Leba je trebao promjenu i nove izazove. "R13 i dalje je klasičan američki sportski brend, ali želio sam napraviti nešto za drugu Ameriku, onu buntovnu, odvažnu, za slobodne mislioce ove zemlje", kazao je.

"Moraš imati poštovanja": Shakirino izdanje za Wimbledon proglašeno neprimjerenim Shakira u kraljevskoj loži tijekom polufinala Wimbledona Shakira tijekom polufinala Wimbledona MO5CH1NO Jeans +2 Shakira

Naravno, kakav bi to sportski brend bio bez tenisica? Leba je lansirao nekoliko modela, a onaj koji se najviše svidio Shakiri ima naziv Courtney.

Tenisice Courtney brenda R13 Tenisice Courtney brenda R13 (Foto: Lyst)

Ova visoka platnena tenisica s predimenzioniranom punom platformom dolazi u raznim varijantama, a Shakira je u svojim kombinacijama dosad pokazala crni, plavi, lila i bijeli model.

Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 (Foto: Profimedia)

Malo je reći da ih obožava, s obzirom na to da gotovo i nema prigode u kojoj ih ne nosi. Tako je u njima, između ostalog, snimljena tijekom obilaska trgovina, šetnji, odlaska na aerodrom i razgledavanja nekretnina u Miamiju.

Nosila ih je i prilikom posjeta Wimbledonu. Polufinalni meč između Carlosa Alcazara i Danila Medvedeva pratila je u odjevnoj kombinaciji s potpisom brenda MO5CH1NO Jeans i plavim R13 tenisicama te izazvala brojne reakcije.

Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 Shakira u tenisicama Courtney brenda R13 (Foto: Profimedia)

Shakira: Gornji dio bikinija u kojima dame izgledaju mrak bez obzira na konfekcijsku veličinu Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 2 Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 3 Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 1 +0 Shakira gornji dio bikinija katkad kombinira s kupaćim gaćicama

Shakira: Model obuće koji gotovo nitko ne bi nosio u hladnim mjesecima Shakira Shakira Shakira +5 Shakira

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju